The Bachelor – Μαρίνα: Με δάκρυα στα μάτια στην πρώτη εμφάνιση μετά από την αποχώρησή της “Έχω κάνει αρκετά λάθη” (video)

Η Μαρίνα ήταν η κοπέλα που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor. Η νεαρή κοπέλα αρνήθηκε να πάρει το τριαντάφυλλο που πήγε να της δώσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με αποτέλεσμα να φύγει από την Τελετή των Ρόδων.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαρίνα φιλοξενήθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, σε μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη.

Όπως θα δεις, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη, όσο παρακολουθούσε τις πιο δυνατές στιγμές της μέσα στο παιχνίδι του Alpha.

«Νομίζω ότι επειδή ήταν αμοιβαίο όλο αυτό που νιώθαμε, δεν υπάρχει περίπτωση και να με δει κάπου έξω, ότι δεν θα ξανανιώσει αυτό που είχαμε. Δυστυχώς, επειδή εγώ έφυγα, θα υπάρχει κάποια νικήτρια» δήλωσε η Μαρίνα και παραδέχτηκε ότι από το πρώτο κιόλας ραντεβού με τον Παναγιώτη ήταν πολύ σίγουρη για τον εαυτό της.

«Δεν ζήλευα καμία από εκεί μέσα. Ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι η νικήτρια, γιατί έλεγα ότι είμαι ήρεμη, έχω την αυτοπεποίθησή μου και ταιριάζαμε σε πολλά. Στο τελευταίο μας date, που δεν έχει εμφανιστεί, ο Παναγιώτης μου είπε ότι έχω πολύ καιρό να νιώσω έτσι, όταν φιλάω μια κοπέλα και αυτό με συγκίνησε. Απλά δεν μπορούσα να εκφραστώ».

Ακόμα, πρόσθεσε: «Στο τελευταίο κοκτέιλ πάρτι, ο Παναγιώτης μάς είπε ότι πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας κι επειδή εγώ έβλεπα πως με όλα αυτά που κάνω, τον απομακρύνω, είπα ότι έχω κάνει ήδη αρκετά λάθη. Τα είχα συνειδητοποιήσει. Δεν με γνώρισε ουσιαστικά, ούτε εγώ τον γνώρισα…»

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Read More

And More