The Bachelor: Όσα θες να ξέρεις για τη Βίβιαν που έφτασε στον τελικό αλλά δεν κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου (pics)

Αυλαία έριξε, το βράδυ της Παρασκευής, το The Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο έπειτα από δεκάδες ραντεβού και αμέτρητες συζητήσεις με τις 20 παίκτριες που προσπάθησαν να κλέψουν την καρδιά του, να καλείται στον τελικό να αποφασίσει αν η ιδανική σύντροφος για αυτόν είναι η Νικολέττα ή η Βίβιαν. 

Εκείνη που τελικά άγγιξε λίγο περισσότερο την καρδιά του γοητευτικού εργένη είναι η Νικολέττα. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη, την Μάνη, όπου πέρασαν υπέροχες στιγμές, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τους γονείς του. Ωστόσο, δυστυχώς η Βίβιαν αν και είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Παναγιώτη έχασε οριστικά την μοναδική θέση στην καρδιά του…

Ο Παναγιώτης την κάλεσε πρώτη και της ανακοίνωσε πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της… “Θέλω να σου πω πάρα πολλά… Όταν σε είχα πρωτοδεί δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου. Πραγματικά σου αξίζει να έχεις δίπλα σου έναν άντρα που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Όμως, λυπάμαι, δεν είμαι εγώ αυτός ο άντρας” της είπε και η Βίβιαν παραλίγο να καταρρεύσει.

Ποια είναι όμως η Βίβιαν που παρόλο που έφτασε στον τελικό δεν μπόρεσε να κερδίσει;

H Bίβιαν Παναγιωτοπούλου κατάγεται από την Αμαλιάδα Ηλείας, είναι 23 ετών και είναι φοιτήτρια φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα πριν την είσοδό της στο παιχνίδι η Βίβιαν έκανε την πρακτική της σε ένα φαρμακείο ενώ σε ένα χρόνο από τώρα υπολογίζει να έχει πάρει και το πτυχίο της.

Αν και όπως φαίνεται ήρεμη εξωτερικά η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως “βόμβα έτοιμη να εκραγεί” γεγονός στο οποίο συντέλεσαν και κάποιες δύσκολες καταστάσεις που βίωσε τα τελευταία χρόνια. Οι φίλες της, την αποκαλούν “φωνή της λογικής” ενώ η ίδια δηλώνει ευαίσθητη, ρομαντική και προσγειωμένη.

Ο έρωτας και η αγάπη για εκείνη παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή ενώ με την είσοδό της στο The Bachelor είχε αποκαλύψει πως ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη πρέπει να είναι ειλικρινής, ευγενικός και επικοινωνιακός.

Μπορεί ο Παναγιώτης να μην ήταν το άλλο της μισό, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Βίβιαν πρόκειται να ερωτευτεί ξανά!

Read More

And More