The Bachelor: Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος χόρεψε ημίγυμνος στο bachelorette party της Μελίνας Μακρή! Φωτογραφίες

Σήμερα είναι ο περιζήτητος εργένης του The Bachelor με τις 20 γυναίκες του reality του Alpha να σφάζονται στην ποδιά του και να διεκδικούν τα φιλιά και την καρδιά του! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο Bachelor και όλες οι κυρίες προσπαθούν να τον κερδίσουν!

Ήταν το 2015 όταν ακόμα ο Παναγιώτης ήταν αθλητής αλλά και μοντέλο είχε κάνει έκπληξη στη Μελίνα Μακρή, συμμετέχοντας στο bachelorette πάρτι που έκανε λίγες μέρες πριν το γάμο της με τον Φράνκυ Λούβαρη! 

Την έκπληξη οργάνωσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος ζήτησε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο που είναι φίλος του να βάλει τις σέξι δημιουργίες του και να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά στη μέλλουσα νύφη!

Ο Παναγιώτης δέχθηκε με χαρά,  φόρεσε το γιλέκο, το παπιγιόν και το μποξεράκι by Celebrity Skin και εμφανίστηκε μπροστά στην έκπληκτη Μελίνα Μακρή! Ο Βachelor Παναγιώτης, χόρεψε στο… bachelor πάρτι της Μελίνας και μετά της έβαλε και το στέμμα της!

Η Μελίνα με τον Δημήτρη Στρέπκο που πήγε στο πάρτι τον Παναγιώτη. Σίγουρα το μπατσελορέτ αυτό έχει μείνει αξέχαστο στην τραγουδίστρια!

Read More

And More