Exclusive pics!

The Bachelor – Παναγιώτης Βασιλάκος και Νικόλ: Πιο διαχυτικοί από ποτέ! Πού τους εντόπισε το TLIFE;

Σίγουρα δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο… από τον έρωτα και την αγάπη! Και αυτό ακριβώς βιώνουν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ! Το The Bachelor έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής και ο γοητευτικός εργένης επέλεξε για γυναίκα της ζωής του, την πανέμορφη 21χρονη cheerleader.

Η πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε στην μαγευτική Μάνη και ο Παναγιώτης χάρισε στην Νικόλ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δακτυλίδι, αφού της αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι… τρελά ερωτευμένος μαζί της. (Διάβασε εδώ τα πάντα για τη ζωή της 21χρονης cheerleader από τη Θεσσαλονίκη)

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση ως ζευγάρι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Οι δυο τους πιο διαχυτικοί από ποτέ μίλησαν στην Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό για τον έρωτά τους, τη σχέση τους και την εμπειρία τους στο παιχνίδι. (Δες εδώ όλα όσα είπαν στην εκπομπή του Alpha)

Αμέσως μετά το ερωτευμένο ζευγάρι αναχώρησε από το πλατό για να πάει σπίτι του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” τον Παναγιώτη και την Νικόλ να βγαίνουν από τις εγκαταστάσεις του Alpha, αγκαλιασμένοι! Ο πρώην… Bachelor και η 21χρονη ginger καλλονή απαθανατίστηκαν σε άκρως τρυφερές στιγμές, χωρίς να αφήνουν ο ένας τον άλλον με τίποτα! 

Δες εδώ επίσης: The Bachelor – Παναγιώτης και Νικόλ: Αυτές είναι οι πιο ερωτικές στιγμές του ζευγαριού μέσα στο παιχνίδι! (pics,vids)

Οι δυο τους δεν δίστασαν να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα! Ο Παναγιώτης και η Νικόλ ζουν τον έρωτά τους και ανυπομονούν να δουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα κάνουν στη σχέση τους.

«Αυτό που με κέρδισε σε εκείνη είναι η αθωότητα στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρισμα, μπορεί να την πλήγωνα, να την έφερνα σε δύσκολη θέση, κάποιες φορές, μπορεί όντως να έβλεπε τον προβληματισμό μου, παρόλα αυτά είχε πάντα τον τρόπο της να με κερδίζει στις πιο δύσκολες στιγμές της. Δεν ξέφευγε. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να εκνευριζόταν, αλλά το έκανε με τόση γλυκύτητα» αποκάλυψε ο Παναγιώτης στην Ναταλία Γερμανού για την Νικόλ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More