The Bachelor: «Πώς μπορεί κάποιοι άνθρωποι να έχουν αληθινά συναισθήματα, βασισμένα σε μια σύμβαση;» (video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας. Ο αγαπημένος σεναριογράφος αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του, ενώ παραδέχτηκε ότι το μόνο ριάλιτι που έχει δει είναι το The Bachelor.

«Έχω πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε με τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» το συζητάμε πολύ έντονα. Η επιθυμία μας (με τον Θανάση Παπαθανασίου) είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε ο σεναριογράφος στη Μαίρη Αρώνη.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Ρέππας εξομολογήθηκε: «Το Bachelor το έχω δει on demand. Το επεδίωξα, μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα. Δεν έχω δει ποτέ κανένα άλλο ριάλιτι. Το Bachelor είναι από τα πιο αξιοπερίεργα πράγματα που έχω συναντήσει στην τηλεόραση. Με εντυπωσιάζει πώς μπορεί κάποιοι άνθρωποι να ισορροπούν και να συμμετέχουν, γιατί συμμετέχουν, δεν κοροϊδεύονται, να έχουν αληθινά συναισθήματα, βασισμένα σε μια σύμβαση, σε ένα ψέμα» και κατέληξε, αναρωτώμενος: «Μήπως όλων μας η συναισθηματική ζωή μοιάζει με αυτών των παιχτών;»

Δες το βίντεο από το Πρωινό:

Read More

And More