The Bachelor: Συγκλονίζει η παίκτρια που μεγάλωσε σε ίδρυμα και αποκαλύπτει το άγνωστο δράμα της

Μία συγκλονιστική ιστορία ζωής περιγράφει η Μαγδαληνή, στις συμπαίκτριες της στο The Bachelor, η οποία συγκινεί με την εξομολόγησή της, σήμερα το βράδυ, αγγίζοντας τις ψυχές των κοριτσιών.
Η 28χρονη κοπέλα ανοίγει την καρδιά της και μοιράζεται άγνωστες πτυχές της ζωής της, ξεσπώντας, λίγο αργότερα, σε κλάματα.  Το παρελθόν της, όπως λέει, τη βαραίνει ακόμη, αφού οι δυσκολίες που πέρασε, νιώθει πως την έχουν στοιχειώσει.

Η ζωή δεν ήταν ρόδινη για την 28χρονη παίκτρια από τη Μυτιλήνη, καθώς από την παιδική της ηλικία, όπως λέει, βίωσε δυσάρεστες καταστάσεις. Ήταν 12 ετών όταν βρέθηκε στο οικοτροφείο Θηλέων, καθώς οι γονείς της, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε, κρίθηκαν ακατάλληλοι, λόγω ορισμένων συνθηκών, για να τη μεγαλώσουν, με αποτέλεσμα η Πρόνοια να αποφασίσει τη μεταφορά της σε ίδρυμα.
Οι συμπαίκτριες, που παρακολουθούσαν άφωνες την εξομολόγησή της, έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να της δείξουν τη στήριξη τους .

Νωρίτερα, ο Παναγιώτης, προς έκπληξη όλων των κοριτσιών, ζητά σε ραντεβού την Μαγδαληνή. Όσο εκείνη λείπει με τον Παναγιώτη, οι άλλες κοπέλες στοιχηματίζουν πως ούτε θα τη φιλήσει, ούτε θα της προσφέρει τριαντάφυλλο. Ο Παναγιώτης με τη Μαγδαληνή, εν τω μεταξύ, βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο ραντεβού για ιππασία και πολλές εκπλήξεις. Εκεί τα πράγματα όμως, δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένει ο Παναγιώτης γιατί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύεται πως είναι διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα. Του μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο κι εκείνη ξεσπάει σε κλάματα..
Η ανατροπή έρχεται όταν ο Παναγιώτης εισβάλει στη βίλα το βράδυ και μπροστά στα έκπληκτα μάτια, όλων των κοριτσιών, της προσφέρει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο. Η Μαγδαληνή θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν μεγάλες αναταράξεις στις ισορροπίες μέσα στη βίλα.   

Read More

And More