The Bachelor: Τροχαίο ατύχημα για πρώην παίκτρια

Δύσκολες ώρες για την Ραφαέλα Γεωργίου. Η 21χρονη η οποία συμμετείχε στο The Bachelor ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, από το οποίο και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου, υπενθυμίζοντας το πόσο σημαντική είναι η χρήση ζώνης κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

«Η ζώνη σώζει ζωές» έγραψε η Ραφαέλα Γεωργίου η οποία βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού πλέον διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Να θυμίσουμε πως η 21χρονη Ραφαέλα συμμετείχε στον περσινό κύκλο του The Bachelor όπου και διεκδικούσε τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Η ίδια μάλιστα είχε φτάσει πολύ κοντά στον τελικό, μιας και αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη και τις υπόλοιπες κοπέλες λίγο πριν το φινάλε του ριάλιτι.

Ραφαέλα Γεωργία – Όσα δεν γνώριζες για την πρώην παίκτρια του The Bachelor

Η Ραφαέλα Γεωργίου είναι από την Κύπρο και ασχολείται με το μόντελινγκ και το Mai Tai. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, σαν χαρακτήρας είναι λίγο παράξενος τύπος, κάνει πολλές πλάκες, είναι ευαίσθητη, ενώ στις σχέσεις της είναι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα. Η Ραφαέλα λατρεύει τα sports και έχει αδυναμία στις πολεμικές τέχνες.

Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες που έχουν εμπειρίες και βιώματα για να μπορεί να συζητάει! Αυτό που την γοητεύει σε ένα άντρα είναι το μυαλό και ικανότητα του να επικοινωνεί αυτό που αισθάνεται.

Να σου θυμίσουμε, μάλιστα, πως η 21χρονη Κύπρια ήταν εκείνη που είχε πάρει το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης στην πρεμιέρα του The Bachelor και αποτελούσε φαβορί για τη νίκη.

Read More

And More