The Bachelor – Βίβιαν: Η πρώτη ανάρτηση μετά την απόρριψη από τον Παναγιώτη και το δημόσιο σχόλιο εκείνου (pics)

Ο τελικός του πρώτου “Bachelor” είναι πια γεγονός! Το βράδυ της Παρασκευής, ο Παναγιώτης κλήθηκε να επιλέξει για σύντροφό του είτε τη Βίβιαν είτε Νικόλ, επιλογή που όπως παραδέχθηκε στο τέλος δεν ήταν δύσκολη, αφού ο ίδιος είναι ερωτευμένος με τη Νικόλ. Στο άκουσμα του αποτελέσματος η Νικόλ πέταξε από τη χαρά της, ενώ η Βίβιαν “πάγωσε”, μιας και περίμενε ότι θα είναι εκείνη η νικήτρια.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από το “The Bachelor”, η Βίβιαν έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με τον Παναγιώτη. Μπορεί να μην την επέλεξε για σύντροφο, όμως οι δυο τους διαθέτουν πολύ καλές σχέσεις, καθώς εκείνος έσπευσε να σχολιάσει τη δημοσίευσή της βάζοντας πολλές καρδούλες.

“Στιγμές μοναδικές,στιγμές γεμάτες με ανάμεικτα συναισθήματα,στιγμές για πάντα χαραγμένες μέσα μου! Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι… Ότι έζησα θα το κρατήσω για πάντα σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους με στήριζαν από την αρχή και κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που έκαναν την εμπειρία μου αξέχαστη και δούλευαν ασταμάτητα για εμάς, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Βίβιαν.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More