Με αλλαγές στην prime time ζώνη ξεκίνησε η εβδομάδα για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, μέσα από επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5, ο σταθμός του Φαλήρου ενημέρωσε τόσο για την επιστροφή του φαντασμαγορικού σόου, The Masked Singer, όπου εδώ και δύο εβδομάδες δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα, όσο και την μεταφορά του Survivor. Μια μεταφορά που ελπίζει να ακολουθήσει και το τηλεοπτικό κοινό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από αυτή την εβδομάδα και για, τουλάχιστον, ως το τέλος του μήνα, το Survivor με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα μεταδίδεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.
Όσον αφορά, δε, το The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και τον Νίκο Μουτσινά, την Αθηνά Οικονομάκου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη θα πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο βράδυ στις 21:00.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ