The Masked Singer: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρισκόταν κάτω από τη μάσκα του Γορίλα

Το πιο ευφάνταστο, φαντασμαγορικό… μα πάνω απ’ όλα μυστηριώδες show «The Masked Singer» ήρθε για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση πριν μερικές εβδομάδες, με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, και τους Αθηνά Οικονομάκου, Θοδωρή Μαραντίνη. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Νίκο Μουτσινά να κάθονται στις θέσεις των τεσσάρων detecives.

Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού  είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα και κανείς δε ξέρει ποιοι είναι!

Στο τέλος κάθε επεισοδίου κοινό και κριτική επιτροπή επιλέγει ποια είναι η μάσκα που με τις λιγότερες θετικές ψήφους. Στο σημερινό επεισόδιο η μάσκα που αποκαλύφθηκε ήταν αυτή του Γορίλα κάτω από την οποία τελικά κρυβόταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Τόσο οι τέσσερις detectives όσο και ο Σάκης Ρουβάς της είπαν ότι οι φωνητικές της ικανότητες είναι απίστευτες με τον παρουσιαστή να την παροτρύνει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το τραγούδι.

Από τη δική της πλευρά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια δουλεύει όλο και περισσότερο τη φωνή της και πως φορώντας τη μάσκα του Γορίλα ένιωσε να απελευθερώνεται.

Ωστόσο η εμπειρία του Μasked Singer δεν ήταν η πρώτη επαφή της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με το τραγούδι αφού έχει ήδη τη δική της μπάντα, “Mama Sings Fire”.

 

Read More

And More