The Masked Singer: Το TLIFE «τρύπωσε» στα παρασκήνια του show – Φωτογραφίες

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους τηλεθεατές του “The Masked Singer” και αυτό το Σάββατο.

 Η αναζήτηση για το ποιος βρίσκεται πίσω από την κάθε μάσκα συνεχίζεται, με τους τέσσερις detectives, Νίκο Μουτσινά, Αθηνά Οικονομάκου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Θοδωρή Μαραντίνη να κάνουν απίθανες «μαντεψιές»!

Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του The Masked Singer κι εξασφάλισε backstage φωτογραφίες από την προετοιμασία των κατασκόπων. Με διάθεση στα… ύψη και όρεξη για να ανακαλύψουν ποιοι βρίσκονται πίσω από τα εντυπωσιακά perfomances, με τις δυο detectives του show να ποζάρουν στον φακό.

Η Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε γι’ αυτό το Σάββατο να φορέσει ένα φόρεμα του Γιάννη  Λάσκου το οποίο συνδύασε με κοσμήματα της εταιρείας Καίσαρης. Το Styling της επιμελήθηκε η Νικόλ Παναγιώτου, τα μαλλιά της ο Νικόλας Βιλλιώτης και το Μake up η  Έλσα Πρωτοψάλτη.

Τι θα δούμε στο The Mesked Singer αυτό το Σάββατο

Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται τον Αμφορέα στη σκηνή του The Masked Singer, αύριο στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, και το guessing ξεκινά!

Στο έβδομο επεισόδιο του The Masked Singer ολοκληρώνεται η φάση της εισόδου των νέων Μασκών. Guest εμφανίσεις, απρόσμενα ντουέτα και εντυπωσιακές ερμηνείες κάνουν τη συνέχεια ακόμα πιο συναρπαστική! 

Οι Men in Black φέρνουν στους Detectives τις βαλίτσες των Μασκών και ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης καλούνται να δείξουν το πιο… αδιάκριτο πρόσωπό τους αναζητώντας στοιχεία σε αυτές!

Με την ολοκλήρωση όλων των εμφανίσεων και της ψηφοφορίας μία Μάσκα θα αποκαλυφθεί. Ποιος Detective είχε πέσει μέσα στις προβλέψεις του από την πρώτη στιγμή;

 

Read More

And More