The Tourist: Πρωταγωνιστής της σειράς BBC «ροκάρει» τραγουδώντας Μιχάλη Ρακιντζή

Ο Άλεξ Δημητριάδης είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στην μίνι τηλεοπτική σειρά του BBC, με τίτλο «The Tourist».

Ο ηθοποιός μάλιστα, σε μία από τις σκηνές του τραγουδά στα ελληνικά το τραγούδι του Μιχάλη Ρακιντζή, «Δικός σου για πάντα».

Το τραγούδι «Δικός σου για πάντα» ήχησε μέσα στις σκηνές ενός επεισοδίου και έπαιξε μέχρι και στους τίτλους τέλους. Είναι γεγονός πως κάτι τέτοιο δεν είναι συνηθισμένο για την ελληνική σκηνή.

Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής της σειράς «The Tourist» κάποια στιγμή ζήτησε από ελληνικές δισκογραφικές εταιρίες τα πιο δημοφιλή τραγούδια των 90’s και επιλέχτηκε αυτό του Μιχάλη Ρακιντζή, ο οποίος όπως δήλωσε εντυπωσιάστηκε ευχάριστα για τον τρόπο που έχουν αναδείξει το τραγούδι του. Μάλιστα το τραγούδι ακούγεται και στους τίτλους τέλους του επεισοδίου.

Η σειρά «The Tourist» αναφέρεται σε έναν άντρα τον οποίο υποδύεται ο Τζείμι Ντόρναν, γνωστός από τις «50 αποχρώσεις του γκρι», που ξυπνά με αμνησία σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και πρέπει να χρησιμοποιήσει τις λίγες ενδείξεις που έχει για να ανακαλύψει την ταυτότητά του πριν τον προλάβει το παρελθόν του. 

Read More

And More