The Voice – Άννα Αργυρού: Η 16χρονη μαθήτρια που μαγεύει με τη φωνή της – Φωτογραφίες και βίντεο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το «The Voice of Greece» καθώς απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον Ημιτελικό!

Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται σε εντατικές πρόβες προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Ένα από τα φαβορί για τη νίκη στο μουσικό talent show του ΣΚΑΪ είναι η Άννα Αργυρού! Η 16χρονη μόλις μαθήτρια της Β’ Λυκείου από την πρώτη στιγμή στις blind auditions ξετρέλανε τους coaches, οι οποίοι σχεδόν έπεσαν στα γόνατα για να την παρακαλέσουν να έρθει στην ομάδα τους. 

 

Βέβαια, η ταλαντούχα κοπέλα επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τρελάθηκε με τη φωνή της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Ήταν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια».

«Τραγουδάω από πολύ μικρή μαζί με τη μαμά μου» είχε αποκαλύψει η Άννα Αργυρού, η οποία προτιμά να ερμηνεύει ξένα κομμάτια και ιδιαίτερα τραγούδια της Christina Aguilera.

 

Η 16χρονη μαθήτρια από την Γλυφάδα έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για 4 χρόνια. Στα Cross Battles κέρδισε την προτίμηση του κοινού με την ερμηνεία της στο «Ain’t no other man» της Christina Aguilera. 

 

Η Άννα Αργυρού αποτελεί ένα παιδί θαύμα και η φωνή της – παρά το νεαρό της ηλικίας της – μαγεύει όποιον την ακούει!

Μάλιστα, η 16χρονη είναι η μικρότερη σε ηλικία διαγωνιζόμενη στο φετινό The Voice κάτι που δεν έχει καμία σημασία καθώς ερμηνεύει τα τραγούδια σαν να είναι ήδη μια ώριμη τραγουδίστρια.

Η Άννα Αργυρού παίζει πιάνο και κιθάρα και γράφει ακόμη και τα δικά της τραγούδια! Η μουσική ήταν από πάντα το μεγάλο πάθος της.

Read More

And More