The Voice: Η συγκινητική ιστορία της διαγωνιζόμενης Ερόρα από τη φωτιά στο Μάτι (video)

Με μια συγκινητική ιστορία ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του “The Voice“. Η 35χρονη Ερόρα Χατζηδημητρίου θέλησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ανέβει στη σκηνή του talent show προκειμένου να εντυπωσιάσει τους τέσσερις coaches με τις φωνητικές της ικανότητες.

Στο βίντεο της παρουσίασης η Ερόρα μίλησε για τα παιδικά χρόνια της στη Νορβηγία, για τη μετακόμισή της στην Ελλάδα πριν από δέκα χρόνια λόγω του έρωτα, για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει εδώ αλλά και για την καταστροφική φωτιά στο Μάτι, που της στέρησε τη συμμετοχή της στο “The Voice” πριν από δύο χρόνια.

“Το 2018 είχα δηλώσει ξανά συμμετοχή στο “The Voice” και με είχαν πάρει για casting. Αλλά όλο αυτό έγινε ακριβώς μετά τη φωτιά στο Μάτι και το Νέο Βουτζά, οπότε δεν είχα την ψυχολογία να τραγουδάω και να είμαι σε τέτοιο show. Εκείνη την ημέρα ήμουν στην παραλία με την κόρη μου, όμως όταν είδα τη φωτιά, πήγαμε στο σπίτι για να το κλείσω. Πήρα τα σημαντικά πράγματα και φύγαμε. Ευτυχώς το σπίτι σώθηκε, όμως κάηκε ο περιβάλλων χώρος. Ήταν μια τεράστια καταστροφή αυτό που ζήσαμε και εύχομαι να μην συμβεί ποτέ ξανά αυτό”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ερόρα.

Η ίδια μπορεί να μας συγκίνησε με την ιστορία της ζωής της, όμως δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More