The Voice: Η συγκινητική ιστορία της Ειρήνης Μιχαήλ Ελ Μασρί, που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση (video)

Η παίκτρια που έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα του “The Voice” κατάφερε να εντυπωσιάσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τις φωνητικές της ικανότητες και να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο λόγος για την Ειρήνη Μιχαήλ Ελ Μασρί, η οποία τραγουδώντας το επιτυχημένο τραγούδι του Σάκη Ρουβά “Άντεξα” κέρδισε το εισιτήριο για τη φάση των Battles. 

Η ξανθιά τραγουδίστρια πριν εμφανιστεί μπροστά στους τέσσερις coaches μοιράστηκε τη συγκινητική ιστορία της ζωής της αποκαλύπτοντας ότι δε γνώρισε ποτέ τον βιολογικό της πατέρα.

«Τον βιολογικό μου πατέρα δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ και η μόνη επαφή οπτική που έχω μαζί του είναι από μία φωτογραφία που έχει η μητέρα μου. Ο πατέρας μου έκανε μία απόπειρα να βρεθούμε στα 9 μου και άλλη μία στα 14 μου αλλά εγώ δεν ήθελα να έχω επαφές μαζί του.

Στα 22 μου πληροφορήθηκα ότι έφυγε από την ζωή και έτσι ποτέ δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω. Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα όλη μου τη θεωρία και την ιδεολογία γύρω από τη συγχώρεση και αποφάσισα να αλλάξω σκεπτικό. Όλοι οι άνθρωποι στη ζωή αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία» ανέφερε η Ειρήνη Μιχαήλ Ελ Μασρί.

 

Read More

And More