The Voice: Ο Χαβιέρ από το Εκουαδόρ συγκίνησε με την ιστορία του – Οι δύσκολες στιγμές και τα προβλήματα υγείας της οικογένειάς του (vids)

Ο Javier Silver Escola ήρθε από το Εκουαδόρ στο The Voice of Greece για μια ευκαιρία στον χώρο του τραγουδιού. Ο 48χρονος “μουσικός του δρόμου”, όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του, έζησε αρκετά δύσκολες στιγμές στην πατρίδα του, οι οποίες τον ανάγκασαν να μεταναστεύσει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η σύζυγός του έχει επιληψία, με συνέπεια να δουλεύει μόνο εκείνος, παίζοντας μουσική στους δρόμους, μιας και λόγω του κορονοϊού τα περισσότερα μαγαζιά παραμένουν κλειστά.

Μάλιστα, πριν έξι χρόνια, όταν διέμενε στην Βιέννη με την οικογένειά του, μπήκε ένας ληστής στο σπίτι και πέταξε τον γιο του από τον τέταρτο όροφο. Το παιδί του έμεινε για έξι μήνες στο νοσοκομείο, με σοβαρά προβλήματα υγείας και μέχρι σήμερα δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Την επιληψία της μητέρας του, κληρονόμησε και ο μικρός…

Ο Javier Silver Escola ήρθε στις blind auditions και τρέλανε τους κριτές, οι οποίοι γύρισαν και οι τέσσερις τις καρέκλες τους! Ο 48χρονος μουσικός ερμήνευσε και ένα κομμάτι στα ελληνικά και συγκεκριμένα του Σάκη Ρουβά και στη συνέχεια επέλεξε την ομάδα του! 

Πριν 14 χρόνια έπαιζε κάποια στιγμή στον δρόμο, ωστόσο επειδή έκανε πολύ κρύο, ο κόσμος δεν τον άκουγε. Όμως, η Έλενα Παπαρίζου τον πρόσεξε και του έδωσε ένα πολύ γερό μπουρμπουάρ, κάτι που του έφτιαξε την διάθεση και την ημέρα. Μόλις το άκουσε η αγαπημένη τραγουδίστρια, συγκινήθηκε.

Read More

And More