The Voice – Πάνος Ψάλτης: Ποιος είναι ο γνωστός τραγουδιστής που πήγε στις auditions – Η τεράστια επιτυχία και το Fame Story

Μια έκπληξη παρακολουθήσαμε στο απόψινό επεισόδιο του The Voice of Greece, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Ψάλτης αποφάσισε να βρεθεί στις blind auditions για να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία στον χώρο της μουσικής.

Ο 45χρονος σήμερα καλλιτέχνης είχε γίνει ευρέως γνωστός, όταν το 2007 είχε κυκλοφορήσει την μεγάλη επιτυχία «Αγγελέ μου», στίχους και μουσική του ίδιου. Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος μια λάθος υπογραφή κατά τη διάρκεια της καριέρας του, του έκανε τεράστια ζημιά την εποχή της μεγάλης επιτυχίας του.

 

Τα παιδιά του και ιδιαίτερα η κόρη του τον έπεισαν σήμερα να ανέβει στη σκηνή του The Voice και να τραγουδήσει για τους coaches. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον κατάλαβε αμέσως και γύρισε την καρέκλα του, ενώ ακολούθησαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης. Ο Πάνος Ψάλτης επέλεξε την ομάδα του Αργυρού. 

 

 

Μάλιστα, ο Πάνος Ψάλτης είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό τη τηλεοπτική σεζόν 2004-2005, όταν έλαβε συμμετοχή στο «Fame Story 3», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Να σου θυμίσουμε ότι στο τρίτο Fame Story ήταν και ο Γιώργος Λιανός και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε μια μεγάλη περίοδος που ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στα μουσικά πράγματα, αλλά έκτοτε το όνομά του σταμάτησε να ακούγεται. Παρ’ όλα αυτά, όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός καλλιτεχνικά, καθώς δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει και να γράφει τραγούδια για τον ίδιο αλλά και για συναδέλφους.

«Σίγουρα νομίζω ότι καλλιτεχνικά με άφησαν πολύ μεγάλη πληγή οι αποφάσεις κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύτηκα αλλά όπως έγραψα και πρόσφατα σε ένα τραγούδι που εδώ και δύο χρόνια παίζει σε όλα τα club στην Ελλάδα… Δεν κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα… Κοιτάω μπροστά είμαι στην καλύτερη μου φάση καλλιτεχνικά και θεωρώ ότι θα έχω μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξω το ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω…» έχει αποκαλύψει ο Πάνος Ψάλτης σε συνέντευξή του στον Σπύρο Καλαματιανό.

Σήμερα μένει στην Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του, Μαρινέλα Ρακολάρη και μαζί έχουν αποκτήσει την οικογένειά τους.

Read More

And More