The Voice: Σάκης Ρουβάς και Λένα Ζευγαρά σε medley επιτυχιών – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ένα διαφορετικό ντουέτο φέρνει στις οθόνες μας το The Voice of Greece αυτό το Σάββατο 28/01 στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Δύο ξεχωριστά στυλ «ζευγαρώνουν» στο stage σε ένα ντουέτο που γεννά μεγάλες προσδοκίες. Ο Σάκης Ρουβάς συναντά επί σκηνής τη Λένα Ζευγαρά και έχουν ετοιμάσει για εμάς ένα medley επιτυχιών που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει! 

Πριν από το γύρισμα η Λένα Ζευγαρά βρέθηκε στο καμαρίνι του Σάκη Ρουβά με τη συζήτησή τους να περιστρέφεται γύρω από τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του. Ο ένας τοίχος του καμαρινιού είναι καλυμμένος με βιογραφικά και σημειώσεις ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν ακριβή εικόνα του διαγωνιζόμενου στον οποίο αναφέρονται.

Όταν φτάνει η ώρα να μπουν στο πλατό τα μέλη του teamSAKIS κάνουν τον μεγαλύτερο χαμό υποδεχόμενοι τον coach τους με χειροκροτήματα και φωνές. Ο Σάκης Ρουβάς δεν αφήνει λεπτό να πάει χαμένο δίνοντας συμβουλές και τονώνοντας τους διαγωνιζόμενούς του. Άλλωστε είναι σίγουρος πως η επόμενη Φωνή της Ελλάδας βρίσκεται ανάμεσά τους! Μία selfie με όλη την ομάδα είναι απαραίτητη! 

Στη σκηνή με τη Λένα Ζευγαρά η συνύπαρξή τους είναι φωτιά ο ίδιος όμως είναι πάντα ένας τζέντλεμαν που δεν παραλείπει το… χειροφίλημα! 

Σε ένα break από τα γυρίσματα Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό άλλωστε με τη φετινή τους συνεργασία περνούν πολλές ώρες μαζί! 

Read More

And More