The Voice – Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Άννα Αργυρού! Όσα δεν γνωρίζεις για τη 16χρονη μαθήτρια με τη μαγική φωνή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος τελικός του «The Voice». Οι τηλεθεατές απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής ένα μοναδικό μουσικό show στον ΣΚΑΪ, που τα είχε όλα! Θέαμα όμορφες φωνές αλλά και αγωνία για τον μεγάλο νικητή του The Voice.

Ο τελικός χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου. 

Στην τελευταία φάση πέρασε η Άννα Αργυρού με τον Ανδρέα Μηλιώτη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά

Στην τελευταία της εμφάνιση στη σκηνή του The Voice, η Άννα Αργυρού ερμήνευσε το κομμάτι «Stone Cold», ενώ ο Ανδρέας Μηλιώτης το «This is me». 

H αγωνία κορυφώθηκε όταν ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του την κάρτα με τα αποτελέσματα και το όνομα του νικητή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή η Άννα Αργυρού ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και το κοινό και να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του The Voice.

 

Ποια είναι η Άννα Αργυρού που κέρδισε το φετινό The Voice

H Άννα είναι 16 ετών, μένει στην Αθήνα και είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για 4 χρόνια.

Στα Blinds συγκίνησε με την ερμηνεία της και τους τέσσερις coaches και έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να μπλοκάρει τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τη διεκδίκηση.

Εκείνη επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά και πέρασε από τα knockouts και από τα blinds τραγουδώντας Olivia Rodrigo και Adele αντίστοιχα.

Στα Cross Battles κέρδισε την προτίμηση του κοινού με την ερμηνεία της στο «Ain’t no other man» της Christina Aguilera.

Η Άννα Αργυρού παίζει πιάνο και κιθάρα και γράφει ακόμη και τα δικά της τραγούδια! Η μουσική ήταν από πάντα το μεγάλο πάθος της και μετά τη νίκη της είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μουσικής.

 Η τελευταία εμφάνιση της Άννας Αργυρού στη σκηνή του The Voice

Read More

And More