Threads: Αυτοί είναι οι διάσημοι stars που έκαναν εγγραφή στο νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Meta

Το Threads, το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Meta του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μπαίνει… με φόρα στη ζωές μας ως ο μεγάλος ανταγωνιστής του twitter του Έλον Μασκ. Μέσα σε μόλις 24 ώρες, όπως μεταδίδει το Forbes, 30 εκατομμύρια χρήστες έκαναν εγγραφή! Ανάμεσά τους και διάσημοι stars.

Οι Καρντάσιανς, Κιμ, Κλόε και Κόρτνεϊ, η Κάιλι Τζένερ, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σακίρα, η Έλεν Ντε Τζένερις, ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι μεταξύ των ονομάτων που έκαναν sign in στο Threads!

«Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι γράφτηκαν μέσα σε επτά ώρες», έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στον επίσημο λογαριασμό του στο Threads, ενώ σε ερώτηση αν το Threads θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία από το Twitter o Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε: «Θα πάρει χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα γίνει μια εφαρμογή με ένα δισεκατομμύριo χρήστες».

Φαίνεται ότι ο Έλον Μασκ δεν θα μείνει με… σταυρωμένα τα χέρια και διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται για ανταγωνισμό αλλά για απάτη, απειλώντας με μηνύσεις. Μάλιστα, κατηγόρησε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι προσέλαβε πρώην υπαλλήλους του Twitter που έχουν πρόσβαση στα εμπορικά μυστικά του κοινωνικού δικτύου..

Read More

And More