To 2023 αποκάλυψε τα νέα ζευγάρια της ελληνικής showbiz – Φωτογραφίες

Με… φρέσκους έρωτες και τρυφερά στιγμιότυπα μπήκε το νέο έτος για αρκετούς Έλληνες celebrities, οι οποίοι αποκάλυψαν τη νέα τους σχέση ανήμερα Πρωτοχρονιάς, πανέτοιμοι για το 2023 που μόλις ξεκίνησε!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μετά από μήνες δημοσιευμάτων και έντονης φημολογίας για την προσωπική της ζωή υποδέχτηκε το 2023 με μία hot φωτογραφία αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα (όπως έσπευσαν να σχολιάσουν τουλάχιστον οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram). Μπορεί να μη φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπο του frontman του συγκροτήματος Melisses, ωστόσο οι θαυμαστές του αναγνώρισαν τα χαρακτηριστικά του…

Ο γνωστός τραγουδιστής και η πρώην παίκτρια του GNTM το καλοκαίρι έκαναν τις πρώτες τους κοινές διακοπές, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να αποκαλύπτουν πως ζουν ένα μεγάλο ειδύλλιο. Κανείς από τους δύο ωστόσο δεν έχει μιλήσει -μέχρι και σήμερα- ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη», ήταν το σχόλιο που έκανε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Αναστάσιος Ράμμος – Ζάνα Μαλίκη

Τη νέα του σχέση αποκάλυψε ανήμερα Πρωτοχρονιάς ο Αναστάσιος Ράμμος.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ζάνας Μαλίκη, με την οποία ο είναι σε σχέση τους δυο τελευταίους μήνες, ενώ συνεργάστηκαν μαζί για τις ανάγκες του νέου του video clip.

Ο Αναστάσιος Ράμμος υποδέχτηκε το 2023 χαμογελαστός, κρατώντας αγκαλιά την σύντροφό του.

«Εσίμωσέ μου κι ήκουσα πάλι τη μυρωδιά τζη που ‘ναι γεμάτη έρωντα , δίκταμο και νεράτζι», ήταν η ιδιαίτερη λεζάντα που πρόσθεσε ο τραγουδιστής κάτω από την ανάρτησή του.

Λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους κυκλοφόρησε και επισήμως το video clip του Αναστάσιου Ράμμου με πρωταγωνίστρια τη Ζάνα Μαλίκη.

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση

Αγκαλιά με τη νέα του σύντροφο υποδέχτηκε το νέο έτος ο Αργύρης Πανταζάρας, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών».

Η Σίσσυ Τουμάση είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Αργύρη Πανταζή, με τον οποίο πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί στην Ιταλία, χωρίς ωστόσο να ποζάρουν μαζί στο φωτογραφικό φακό, κάνοντας όμως αναρτήσεις από τα τοπία και τα μέρη που επισκέφτηκαν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Toumasi (@sissy.toumasi)

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε την Πρωτοχρονιά με τον ηθοποιό να υποδέχεται το νέο έτος ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί με την σύντροφό του.

Και το 2023 είναι ακόμα στην αρχή του!

Read More

And More