Tο μήνυμά του Θεοφάνους σε Βανδή – Ασλανίδου μετά το ατύχημα που είχε: “Ανοίγετε μεγάλες πληγές, μέχρι Ιούλιο θα είμαι ρομποκοπ”

Ένα σοβαρό ατύχημα που είχε το προηγούμενο διάστημα ο Γιώργος Θεοφάνους, τον οδήγησε στο νοσοκομείο και μάλιστα υποβλήθηκε και σε ένα σοβαρό χειρουργείο στο χέρι του. Αυτή η περιπέτεια όμως, όπως είναι φυσικό βγάζει τον γνωστό μουσικό συνθέτη εκτός δράσης για λίγο καιρό. 

Οι φίλες του όμως Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου δεν τον ξεχνούν και σε μια συνάντηση που είχαν για τα γυρίσματα του My Greece θέλησαν να του στείλουν ένα βίντεο με τις ευχές τους. Το βίντεο αυτό δημοσίευσε ο Γιώργος Θεοφάνους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού αποκάλυψε πως μέχρι τον Ιούλιο θα κυκλοφορεί σαν τον… Ρόμποκοπ.

“Οι αγαπημένες ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ΜΕΛΙΝΑ μου στέλνουν ευχες για το χέρι μου. ΑΧΧΧΧ μεγαλες ΠΛΗΓΕΣ ανοίγετε κορίτσια ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΛΙΟ ΡΟΜΠΟΚΟΠ με τα σιδερα και τις βίδες ΜΕΤΑ Εύχομαι και ελπίζω ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Δεν θα συναντηθούμε τουλάχιστον σε συναυλία εγώ στο πιάνο κι εσείς στα μικρόφωνα ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ποιος μας πιάνει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ” έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Theofanous (@theofanousg)

Read More

And More