Tζένη Μπαλατσινού: Συγκινούν τα λόγια αγάπης και οι ευχές για το μωρό, από τον Βασίλη Ζούλια Φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο ησυχαστήριό της, την αγαπημένη της Πάτμο και χαλαρώνει στο σπίτι της αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο και την όμορφη θέα του νησιού της Αποκάλυψης! Πριν όμως φύγει συνάντησε ένα από τους πιο αγαπημένους της στο χώρο της μόδας, τον Βασίλη Ζούλια!

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας με ένα ξεχωριστό, συγκινητικό μήνυμα στα social media του εξέφρασε την αγάπη του για την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς και τη μεγάλη του χαρά για τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της. 

Η Τζένη Μπαλατσινού που έχει διαπρέψει και στο χώρο της μόδας, έχει καταγράψει σπουδαίες συνεργασίες και μία από αυτές που έχουν ξεχωρίσει είναι, φυσικά, με τον Βασίλη Ζούλια.
Όπως σημειώνει και ο ίδιος, και “οπτικοποιεί” σ’ ένα δικό του φωτογραφικό κολάζ που ανέβασε, ο γνωστός σχεδιαστής,  στη συνεργασία του με τη Τζένη είχε βρει τη μούσα του. Δες την ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια, στην οποία η Τζένη Μπαλατσινού έχει σχολιάσει :”Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δάσκαλε!”

Οι φωτογραφίες του σχεδιαστή και της “μούσας” του Τζένης, από το παρελθόν αλλά και από την πρόσφατη συνάντησή τους φορώντας και οι δυο μάσκα προστασίας

 

Read More

And More