Tζένη Μπαλατσινού -Βασίλης Κικίλιας: Σύσσωμη η ελληνική showbiz τους εύχεται για τη βάπτιση του γιου τους

Στην Πάτμο πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι επέλεξε το νησί της Αποκάλυψης και πιο συγκεκριμένα, το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης για την τέλεση του μυστηρίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο επτά μηνών Κικίλιας junior πήρε τα ονόματα Παναγιώτης – Αντώνιος, το Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και το Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι νονοί του Κικίλια junior ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος. To μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο αφού επιθυμία του ζευγαριού ήταν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. (δες εδώ τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού μια μέρα μετά τη βάπτιση του γιου τους)

Η Τζένη Μπαλατσινού ωστόσο, μια μέρα μετά το μυστήριο επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή στιγμή και όπως ήταν φυσικό σύσσωμη η ελληνική showbiz έσπευσε να ευχηθεί τα καλύτερα για τον νεοφώτιστο.

Δες παρακάτω τα σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού

  

 

Read More

And More