X Factor – Silot: «Βλέπω την εμφάνισή μου και ντρέπομαι»

O Silot είναι ένας από τους φετινούς διαγωνιζόμενους του X-Factor που θέλησε να δοκιμάσει τη τύχη του σε αυτό.

Ο ίδιος, με το ξεχωριστό στιλ του, ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού σόου, κέρασε τους κριτές του νόστιμα cookies, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσεις του κριτές με την ερμηνεία του και δεν πέρασε στο bootcamp. 

Την Πέμπτη 31/3 ο Silot βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων, μίλησε για την audition του λέγοντας:

 «Γενικά είμαι πολύ αγχωτικός άνθρωπος. Τα φώτα με δυσκολεύουν. Βλέπω την εμφάνισή μου και ντρέπομαι. Δεν είχε κάποια καλλιτεχνική αξία, δεν μου φάνηκε επαγγελματική η εμφάνισή μου. Ήθελε υποστήριξη το κομμάτι, ήθελα να δώσω χρώμα και πάθος στην ερμηνεία μου. Αποδέχομαι την αποτυχία μου».

Μιλώντας για την αγάπη του για τη μουσική, ο Silot ανέφερε: «Έχω κυκλοφορήσει το άλμπουμ μου εδώ και δύο μήνες, τα έχω κάνει όλα μόνος μου, όπως και τα βίντεο κλιπ. Όλοι έχουμε κακές στιγμές, έτυχε, δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι είναι δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου.

Όταν ρωτήθηκε τι συνδέει την αγάπη του για τη μουσική και τη ζαχαροπλαστική, ο Silot είπε χαριτολογώντας: «Και στα δύο δημιουργείς, και στα δύο περιμένεις την αποδοχή. Στα cookies έχει γίνει η επιτυχία!».

Read More

And More