Xριστίνα Μπόμπα: Με αυτόν τον τρόπο κάλυψε τις χθεσινές της λιγούρες

H εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα προχωρά κανονικά και σε λίγο καιρό, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης πρόκειται να υποδεχτούν στον κόσμο τα δυο παιδάκια τους. Οι δυο τους δε βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους ενώ η κοιλίτσα της Χριστίνας έχει αρχίσει να γίνεται πλέον εμφανής.

Η περίοδος αυτή φαίνεται να πηγαίνει πολύ στη Χριστίνα, η οποία φροντίζει να τρέφεται καλά χωρίς να στερείται τίποτα αλλά ταυτόχρονα προσέχοντας να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Για τον λόγο αυτό, φροντίζει να κάνει μικρά και συχνά γεύματα ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού της και να βρίσκει έξυπνους τρόπους για να καλύπτει τις λιγούρες της.

Το ίδιο συνέβη και χθες αποφασίζοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πλούσιο και υγιεινό γεύμα που ετοίμασε για να καλύψει τη λιγούρα της εγκυμοσύνης.

“Οι σημερινές λιγουρίτσες καλύφθηκαν με τον πιο λαχταριστό και θρεπτικό τρόπο! Μικρά και συχνά γεύματα προτείνει ο γιατρός @ptanimanidis και βρήκα την πιο ωραία ιδέα.
Ο δίσκος μου έχει τυρί, ντοματίνια, αβοκάντο, πρόβειο γιαούρτι, χούμους, μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη, μούρα, κριτσίνια χαρουπιού, φυστίκια αιγίνης, αγγουράκι, μήλο, κράκερ αμυγδάλου.
Βιταμίνες, πρωτεΐνη, σύνθετοι υδατάνθρακες, προβιοτικά και πολλά θρεπτικά συστατικά σ’ενα δίσκο τσιμπολογήματος για όλη μέρα.
Ωραία ιδέα; ” έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

 

Read More

And More