Ενοχλημένη από τη γυναίκα που τους κόλλησε

Xριστίνα Πολίτη για τον κορονοϊό: “Εμάς μας κόλλησε αρνήτρια και αντιεμβολιάστρια, λάθος που τη βάλαμε σπίτι μας”

Η Χριστίνα Πολίτη πέρασε δύσκολα με τον κορονοϊό αλλά πλέον είναι καλά. Χθες μάλιστα έκανε την πρώτη της βόλτα covid free όπως έγραψε στην ανάρτησή της. Στην ίδια ανάρτηση τόνισε πως εκείνη πέρασε τον κορονοϊό στο πόδι αλλά κάποιος άλλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εννοώντας βέβαια τον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο.

Η γνωστή κοσμικογράφος έκανε όμως και ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του φίλου της Βασίλη Ζούλια, στην οποία αποχαιρετούσε φίλη του που έφυγε μόνη της στο νοσοκομείο από κορονοϊό. Στο σχόλιο αυτό,  η Χριστίνα, έλεγε σε όλους να προσέχουν και να μένουν μακριά από αρνητές του κορονοϊού, γιατί εκείνους τους κόλλησε μια γυναίκα που ήταν αρνήτρια του κορονοϊού, αντιεμβολιάστρια  και μάλιστα τόνισε ότι δεν κόλλησε μόνο την οικογένειά της αλλά και άλλους.

Η Χριστίνα έγραψε: 
Φοράτε μάσκες και προσέχετε!!! Θα τα γράψω όταν όλα πάνε καλά και στη δική μας οικογένεια! Προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται- ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας την περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε βλακείες και μακριά από αρνητές- εμάς αρνήτρια με γιόγκες και αντιεμβολιάστρια μας αποδεκάτισε ( αφού ορκιζόταν πως δεν έχει και έχει κάνει όλα τα τεστ και λάθος μας μεγάλο που τη βάλαμε σπίτι αφού είναι όλα κλειστά) και όχι μόνο εμάς”..

 

Read More

And More