Xριστίνα Πολίτη: Η πρώτη εικόνα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Σπυρόπουλου

Την Χριστίνα Πολίτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της μετά από έξοδο μαζί με τον σκύλο της. 

Η γνωστή κοσμικογράφος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους αφού έχει επιλέξει να μιλά μόνο μέσω του δικηγόρου της για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τον σύντροφό της. 

Θυμίζουμε πως μετά της καταγγελίες αρκετών ηθοποιών που ισχυρίζονται πως έχουν πέσει θύματα γενετήσιων πράξεων από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, η ίδια αλλά και ο ανήλικος γιος της έγιναν στόχος αρνητικών σχολίων. Αυτό την έκανε να προβεί μέσω του δικηγόρου της σε επιστολή μέσω της οποίας προειδοποιεί πως δε θα ξαναδεχτεί κανένα τέτοιου είδους σχόλια ούτε για εκείνη ούτε για το παιδί της. (διάβασε εδώ την ανακοίνωση του δικηγόρου της)

Από την άλλη, ο σύντροφός της Κώστας Σπυρόπουλος που βλέπει όλο και περισσότερες ηθοποιούς να βγαίνουν και να καταγγέλλουν διάφορες τραυματικές εμπειρίες που είχαν μαζί του, μέσω του δικού του δικηγόρου απαγορεύει σε όλους τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς να αναφέρουν το όνομά του και να χρησιμοποιούν την εικόνα του. (δες εδώ την επιστολή του Κώστα Σπυρόπουλου)

Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, η Χριστίνα Πολίτη πολύ ήρεμα και ευγενικά απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

 

Read More

And More