Yes I Do Catwalk: Οι διάσημες Ελληνίδες φόρεσαν νυφικό και εντυπωσίασαν στην πασαρέλα του bridal show – Φωτογραφίες TLIFE

Το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το bridal show του Yes I Do, όπου οι Ελληνίδες celebrities φόρεσαν εντυπωσιακά νυφικά διάσημων οίκων και περπάτησαν στο εντυπωσιακό catwalk.

Μάλιστα, φέτος ο θεσμός του Yes I Do γιόρτασε 10 χρόνια με ένα πολυτελές θέαμα που έκλεψε τις εντυπώσεις όσων βρέθηκαν στο MEC Παιανίας και το παρακολούθησαν από κοντά.

Με ένα ονειρεμένο σκηνικό γεμάτο ανάκτορα, επιβλητικά παλάτια, σιντριβάνια, αγάλματα και καταπράσινους κήπους, ταξίδεψε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του στην καρδιά της αναγεννησιακής Ευρώπης.

Δέκα καταξιωμένοι σχεδιαστές, οίκοι νυφικής μόδας και βαπτιστικών ειδών ένωσαν τις δυνάμεις τους με περισσότερους από 50 Έλληνες και Ελληνίδες celebrities σε ένα catwalk-υπερθέαμα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια. 

Αναμφισβήτητα πρόκειται για την πιο ρομαντική και παραμυθένια εκδήλωση της χρονιάς! Μάλιστα, κάποιες από τις επώνυμες Ελληνίδες που φόρεσαν εντυπωσιακές λευκές δημιουργίες έχουν ήδη βιώσει την εμπειρία του γάμου, ενώ για κάποιες άλλες ήταν η πρώτη τους φορά.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Μυρτώ Κάζη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ιωάννα Σαρρή

Κατερίνα Γερονικολού

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Κάτια Ταραμπάνκο

Βρισηίδα Ανδριώτου

Σάρα Εσκενάζυ

Ιωάννα Σιαμπάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Βασιλική Ρούσσου

Τάνια Μπρεάζου

Κατερίνα Ευαγγελινού

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Άννα Αμανατίδου

Χριστίνα Κανελλοπούλου

Μαριάννα Παινέση

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More