Zendaya – Tom Holland: Ζευγάρι στην πραγματική ζωή – Η απίστευτη χημεία τους στο τρέιλερ του “Spiderman: No Way Home”

Το “Spider-Man: No Way Home” έρχεται τον Δεκέμβρη του 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και σίγουρα αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι η απίστευτη χημεία των πρωταγωνιστών Zendaya και Tom Holland, οι οποίοι αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της διεθνούς showbiz!

Οι φήμες τους θέλουν μαζί από το 2017 όταν είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Spider-Man: Homecoming”, αλλά η Zendaya και ο Tom Holland δεν είχαν επιβεβαιώσει ποτέ ότι είναι ζευγάρι.

Αντιθέτως, η διάσημη ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει τον συμπρωταγωνιστή της ως τον… καλύτερο της φίλο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας το 2020, τόσο η Zendaya όσο και ο Tom Holland φαίνεται ότι συνάπτουν σχέσεις με άλλα άτομα. Η Αμερικανίδα σταρ φλερτάρει με τον επίσης ηθοποιό Jacob Elordi, ενώ ο “Spiderman” φημολογείται ότι έκανε καραντίνα με την Βρετανίδα ηθοποιό, Nadia Parkes. 

Το φετινό καλοκαίρι, όμως και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, οι οποίες επιβεβαίωναν ότι οι δυο ηθοποιοί ζουν ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο. 

Η Zendaya και ο Tom Holland απαθανατίστηκαν σε μια ρομαντική στιγμή μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο Los Angeles, την ώρα που είχαν σταματήσει στα φανάρια.

 

Οι πηγές στο US Weekly μιλούν για έναν πολύ τρυφερό έρωτα και πως από τη μία ο Tom Holland κάνει την ηθοποιό να γελάει συνεχώς και από την άλλη η Zendaya τον “βοηθάει να διαχειριστεί τη δημοσιότητα”.

Την περασμένη Κυριακή 22/8, ο Tom Holland και η Zendaya δίνουν το παρών σε έναν γάμο φιλικού τους ζευγαριού και ποζάρουν δίπλα δίπλα, δείχνοντας πόσο ταιριαστοί είναι μαζί.

Πριν δύο ημέρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την νέα ταινία “Spider-Man: No Way Home”, η οποία έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου του 2021. Όπως θα δεις στο βίντεο, οι δυο πρωταγωνιστές έχουν απίστευτη χημεία, η οποία δεν αμφισβητείται από κανέναν!

 

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More