Just Married!

Zήνα Γλου: To άλμπουμ του γάμου της στην Πινακοθήκη Πειραιά!

Η γνωστή σχεδιάστρια Ζήνα Γλου που προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στο χώρο της ένδυσης, παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή στην Πινακοθήκη του Πειραιά, τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον επιχειρηματία Νικόλα Μπέη! 

Το ερωτευμένο ζευγάρι σφράγισε τη ζωή του, έχοντας κοντά του τους συγγενείς αλλά και λίγους καλούς φίλους, ενώ κουμπάροι τους ήταν οι αδελφές της, Σμάρα και Σταματίνα αλλά και γνωστός επιχειρηματίας, φίλος του γαμπρού.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 5 χρόνια και τη γνωριμία έκανε ο μπαμπάς της νύφης! Μετά από 5 χρόνια έρωτα και αγάπης το ζευγάρι ενώθηκε, την Παρασκευή, με τα δεσμά του γάμου και η νύφη έλαμπε μέσα στο ρομαντικό και vintage style νυφικό της!

Το πάνω μέρος του νυφικού της Ζήνας  είχε  ένα high neck σχέδιο και εντυπωσιακές λεπτομέρειες από βολάν στα μανίκια, ενώ η φούστα της ήταν από μεταξωτό τούλι με διακριτικά πουά σχέδια. Μετά το γάμο, ακολούθησε γαμήλιο δείπνο, με την νύφη να αποχωρίζεται το νυφικό της και να φορά ένα λευκό chic μίνι  φόρεμα volume μανίκια κι εντυπωσιακό ντεκολτέ!

Δες αποκλειστικά στο TLIFE το άλμπουμ του γάμου τους!

 

 

Read More

And More