Α. Αγγλούπας: 2,5 χρόνια μετά τον πυροβολισμό της Γ. Φαρμάκη αποκαλύπτει “Η Γωγώ με συγχώρησε!”

Α. Αγγλούπας: 2,5 χρόνια μετά τον πυροβολισμό της Γ. Φαρμάκη αποκαλύπτει “Η Γωγώ με συγχώρησε!” | tlife.gr

Ξανά φίλοι φαίνεται πως έχουν γίνει ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας και οι αδελφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη. Οι τρεις τους πρωταγωνιστές σε μια ιστορία που το 2011 συγκλόνισε το πανελλήνιο, δηλώνουν πως αφήνουν πίσω το παρελθόν και προχωρούν μπροστά.

Τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου του 2011, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή τής τότε συντρόφου του Όλγας Φαρμάκη και την έστειλε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα έμεινε για 7 ημέρες σε κώμα, 11 μέρες στην εντατική έκανε έξι χειρουργεία και για τουλάχιστον 3 μήνες μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο για φυσιοθεραπείες.

Τώρα όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς όπως αποκαλύπτουν στην “Real Life” οι τρεις τους είναι και πάλι φίλοι. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί το θέατρο Ημέρας και την παράσταση “Ασανσέρ” που πρωταγωνιστεί η νεαρή ηθοποιός.
“Ήταν μια δύσκολη στιγμή, ήταν ένα ατύχημα, το οποίο στοίχισε πάρα πολύ και στην Γωγώ και σε εμένα. Κατάφερε να με συγχωρέσει. Αυτό ήταν πολύ για εμένα. Ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα γίνει, γιατί αυτό που έκανα ήταν πολύ χοντρό. Παραλίγο να πεθάνει. Τώρα είναι όλα καλά, είμαστε καλά, έχουμε γίνει φίλοι”, είπε ο Αλέξανδρος Αγγλούπας.
Ενώ, με τη σειρά της και η Γωγώ Φαρμάκη, δήλωσε: “Μια χαρά αισθάνθηκα και χάρηκα που ήρθε ο Αλ. Αγγλούπας να δει την παράσταση που πρωταγωνιστούσα”.

READ more