Α. Αμπαδά: Η Μις Ελληνική Ομορφιά στο Miss Model of the World 2013

Η 23χρονη ελληνίδα καλλονή Αντιγόνη Αμπαδά βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Κίνα προκειμένου να μας αντιπροσωπεύσει στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss Model of the World 2013 που πρόκειται να διεξαχθεί στην πόλη Shenzen.

/

Η επιλογή της φοιτήτριας Οικονομικών του πανεπιστημίου της Μακεδονίας, έγινε με την διαδικασία του casting στα τέλη Σεπτεμβρίου από τον Βασίλη Πρεβελάκη. Την Αντιγόνη την γνωρίσαμε για πρώτη φορά από τη συμμετοχή της στα ελληνικά καλλιστεία Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ -που παρουσίασε αποκλειστικά το TLIFE- τη χρονιά που μας πέρασε, όπου κατέκτησε τη τέταρτη θέση με τον τίτλο της Ελληνικής Ομορφιάς 2012. Εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο και η συμμετοχή της στο συγκεκριμένο διεθνή διαγωνισμό συνάδει με το προφίλ της, αφού πάνω απο 30.000 επαγγελματίες μοντέλα από 100 χώρες στο σύνολο έχουν παρελάσει στην πασαρέλα του διαγωνισμού, διεκδικώντας τους περιζήτητους τίτλους.

/

Ο διαγωνισμός Miss Model of the World διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1988 στην γειτονική Τουρκία με 42 υποψήφιες χώρες και, 24 χρόνια μετά, συνεχίζει να απολαμβάνει τεράστιας αναγνώρισης στην βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς. Ο διαγωνισμός αυτός υπήρξε διαβατήριο για εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες για πολλές καλλονές, όπως Δήμητρα Κωστάκη , Νίκη Κάρτσωνα, Ρία Αντωνίου και πολλές ακόμη.

/

Η Αντιγόνη πρόκειται αρχικά να ξεναγηθεί στην χώρα της Ανατολής και στη συνέχεια να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις ταλέντου, εθνικής ενδυμασίας και ειδικής βραδιάς.

/

Την γκαρνταρόμπα της επιμελήθηκε η σχεδιάστρια, και συντοπίτισσά της, Έλενα Δραγώνα η οποία διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τα ελληνικά και διεθνή καλλιστεία. Η Έλενα Δραγώνα σχεδίασε ειδικά για τη βραδιά του τελικού μία εντυπωσιακή τουαλέτα στο χρώμα του nude – ροζ από δαντέλα και μεταξωτή μουσελίνα, ενώ η εθνική στολή κινήθηκε σε αρχαϊκό στύλ. Τα υπόλοιπα ρούχα ήταν μία επιλογή από cocktail φορέματα για τις ανεπίσημες εμφανίσεις της διαγωνιζόμενης. Τα παπούτσια που συνδυάστηκαν ειδικά με τις τουαλέτες ήταν του έλληνα σχεδιαστή Στάθη Σαμμαντά, ο οποίος διαπρέπει στην εγχώρια και ιταλική αγορά με τις δημιουργίες του, www.stathissamantas.com

Ο μεγάλος τελικός αναμένεται για τις 23 Νοεμβρίου και εμείς ευχόμαστε στην όμορφη Αντιγόνη Αμπαδά καλή Επιτυχία!

Read More

And More