Α. Ανδριτσοπούλου: Άφησε τη showbiz και έστησε τη δική της επιχείρηση!

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο! Το πρόσωπό της σου είναι οικείο καθώς έκανε θητεία δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου ήταν για πολλά χρόνια στην ομάδα του Πρωινού Καφέ και είχε κερδίσει την προσοχή μας…

Οι πασαρέλες, οι επιδείξεις, οι φωτογραφίσεις και γενικά τα φώτα όμως είναι πράγματα που τα έχει αφήσει για τα καλά πίσω της. Από τότε που γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον Γιάννη. “Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν. Εμένα λοιπόν το modeling τελείωσε ένα χρόνο μετά το γάμο μου. Ψυχολογικά ένιωθα ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο σε αυτόν τον τομέα”, μας είχε εκμυστηρευτεί στο TLIFE.

Μετά ήρθε στη ζωή της ο Αχιλλέας! Ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου, ο γιος της! Ο μικρός είναι η προτεραιότητά της Άντζυς και όσοι την γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν την αδυναμία που του έχει. Η καθημερινότητά της λοιπόν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Είναι η κλασική γυναίκα που πρέπει να είναι και σύζυγος και μητέρα και νοικοκυρά αλλά και εργαζόμενη. Και τα καταφέρνει πολύ καλά!

Αυτό που έχει κρατήσει από των χώρο της showbiz είναι μόνο κάποιες καλές φίλες, όπως είναι η Τζένη Τζιβεριώτη για την οποία έφτιαξε πρόσφατα τα προσκλητήρια της βάφτισης της κόρης της. Η Άντζυ είναι από εκείνους που ποντάρει στις ανθρώπινες σχέσεις και όχι στις δημόσιες!

Αφήνοντας λοιπόν πίσω της το λαμπερό κόσμο της μόδας και μέσα από την ανάγκη της για μια νέα αρχή προέκυψε και η Personart. “Η Personart δημιουργήθηκε από την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα. Είναι μια εταιρία που δώσαμε όλη μας την ενέργεια και αγάπη. Ασχολείται με προσωπικά δώρα που κατασκευάζονται ένα-ένα κατά παραγγελία. Έχουμε φοβερή ποιότητα γιατί το έχουμε ψάξει πολύ και απίστευτους συνεργάτες. Γραφίστες, ζωγράφους, κατασκευαστές και άλλους”, εξηγεί η ίδια στο TLIFE

Κάποια από τα προϊόντα της εταιρείας τα έχεις γνωρίσει κι εσύ μέσα από τους διαγωνισμούς που έχουμε κάνει στο TLIFE, κατά καιρούς. Τα κορίτσια του TLIFE τα φοράνε ήδη και θελήσαμε να δούμε και από κοντά τον τρόπο που κατασκευάζονται! “Τρυπώσαμε” λοιπόν στο εργαστήριό της και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου την απαθανάτισε επί τω έργο!

Η Άντζυ ασχολείται προσωπικά με κάθε πελάτη της και για κάθε ένα από τα προϊόντα που φτιάχνει έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. “Τα προϊόντα είναι οικονομικά αν σκεφτείς ότι φτιάχνονται ένα-ένα κατά παραγγελία. Δεν είναι εργοστασιακά έτοιμα και εμείς κάνουμε μία απλή τροποποίηση. Φτιάχνετε νέο αρχείο από τον γραφίστα για τον κάθε πελάτη, είναι personalized 100%. Επίσης εκτός από τα προϊόντα που υπάρχουν στο site μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδέα έχει ο πελάτης. Πάνω στην ιδέα κατασκευάζονται κάποιες μακέτες και γίνετε η επιλογή”, μας λέει.

Το σίγουρο είναι ότι δουλεύει με μεράκι και νοιάζεται πολύ για το καλό αποτέλεσμα! Αναλαμβάνει κάθε παραγγελιά σαν να πρόκειται για δικό της άνθρωπο και δίνει σε καθεμιά από αυτές ένα κομματάκι από εκείνη. Άλλωστε μιλάμε για έναν άνθρωπο που το χαμόγελο της είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στα χείλη της…

Δες την Άντζυ να σχεδιάζει και να επιμελείται κάποια από τα κοσμήματά της Personart!

Read More

And More