A. Banderas: Το συγκινητικό μήνυμα του για την Ημέρα της Γυναίκας! Video

Το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τη γιορτή της γυναίκας έδωσε ο Antonio Banderas ως πρεσβευτής καλής θέλησης του PNUD. Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ με αφορμή την Ημέρα της γυναίκας έκανε έκκληση για το τέλος της βίας στις γυναίκες.
“Ένα ποσοστό που φθάνει το 60% των γυναικών του κόσμου έχουν υποστεί ένα είδος ψυχολογικής ή σεξουαλικής βίας στη ζωή τους και στις μισές από αυτές η βία που υφίστανται είναι σε ηλικία 16 χρόνων. Κάθε χρόνο 2 εκατομμύρια γυναικών και κοριτσιών πέφτουν θύματα πορνείας, καταναγκαστικής εργασίας και σκλαβιά. Αυτές οι νεαρές γυναίκες αναγκάζονται να κάνουν πρόωρους γάμους, να δεχτούν ακρωτηριασμό των γενετικών τους οργάνων που είναι επικίνδυνο για την υγεία τους και υπονομεύουν τα δικαιώματά τους. Όλες αυτές οι πρακτικές είναι απαράδεκτες και πρέπει να σταματήσουν”.
Στο μήνυμά του μάλιστα, ο Banderas απευθύνεται και στους άντρες και τους καλεί να βοηθήσουν στο να σταματήσει η βία ενάντια στις γυναίκες. “Για να σταματήσουμε τη βία ενάντια στις γυναίκες, πρέπει να κινητοποιηθούμε τώρα”, καταλήγει ο γνωστός ηθοποιός.
Δες το video:

Read More

And More