A. Bίσση: Η δουλειά στο μπακάλικο, ο Ν. Καρβέλας και οι μεγάλοι έρωτες!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” για τα παιδικά της χρόνια και την δουλειά στο μπακάλικο, για τον μουσικό συνοδοιπόρο της Νίκο Καρβέλα,για το ρεάλιτι “Όσο έχω φωνή”, για την Eurovision αλλά και για ους μεγάλους έρωτες της ζωής της…

Η Άννα Βίσση παραδέχθηκε ότι ο Νίκος Καρβέλας ήταν ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος σταθμός της καριέρας της: “Ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος σταθμός της καριέρας μου, ακούει στο όνομα Νίκος Καρβέλας με τον οποίο συνταξιδέψαμε πάνω από 20 χρόνια. Ύστερα από μερικά χρόνια αποχής συνεργάζομαι ξανά με τον Νίκο Καρβέλα. Η σχέση μας είναι μαγική. Πρώτα απ’ όλα αλληλοθαυμασμός, απίστευτη χημεία, κοινή αισθητική και σχεδόν όμοια βιώματα. Δεν μ’ αρέσει να την ψάχνω τελικά άλλο αυτή τη σχέση. Το να βρεθούμε με τον Νίκο ήταν κάρμα και νομίζω ότι είναι η μοίρα μας τελικά να είμαστε πάντα μουσική συνοδοιπόροι.”

Για το rock documentary δήλωσε: “Το αν θα μετανιώσω κάποτε για το rock documentary “Όσο έχω φωνή” θα το δείξει το μέλλον. Σήμερα αισθάνομαι καλά που το έκανα. Όσο για τις προσωπικές στιγμές που έδειξα, δεν μετάνιωσα, γιατί εδώ και χρόνια βιώνω ανθρώπους “επικριτές” που περιγράφουν τις ιδιωτικές μου στιγμές όπως ακριβώς θέλουν και τις φαντάζονται. Τουλάχιστον εγώ έδειξα την αλήθεια. Τελικά νιώθω οκ που το έκανα.”

Τέλος μίλησε για τους μεγάλους της έρωτες: “Οι μεγάλοι έρωτες ήταν, μέχρι που κατάλαβα πως ήταν μικροί και τελειώνανε. Ένας, δύο σίγουρα ήταν αξιόλογοι και τους τιμώ ακόμη έχοντάς τους δίπλα μου ως αγαπημένους φίλους. Δεν έχω μετανιώσει για καμιά χέση μου και τίποτα. Χωρίς λάθη η ζωή δεν είναι ζωή. Ο έρωτας από μόνος του έχει κόκκινο χρώμα και έτσι τον ζω. Όσο για έναν ενδεχόμενο γάμο; Ποτέ δεν λέω ποτέ. Αλλά θα προτιμούσα όχι. Σημασία έχει να βρω έναν σύντροφο που θα με καλύπτει ολοκληρωτικά.”

Δες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία…


Πριν 10 χρόνια με τους γονείς της.


Σε ηλικία 14 ετών σε συναυλία στην Κύπρο.


Σε ηλικία 3 ετών στο μπαλέτο.


Δεκετία ’80. Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό εποχής


Με την κόρη της Σοφία.

Read More

And More