Α. Δημητρίου: “Έπιασα τον αρραβωνιαστικό μου με άντρα, λίγο πριν τον γάμο μας”

Άνοιξε την καρδιά της η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε με ειλικρίνεια για τις σχέσεις της, τα λάθη της και τους άντρες της ζωής της.

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μαζί με τον Νίνο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τις γιορτές λοιπόν τις πέρασε στο Rex. “Δεν περνάω καλά τ/ις γιορτές”, δήλωσε εξηγώντας πως σε εορταστικές περιόδους έχει χάσει δυο πολύ δικούς της ανθρώπους, τον πατέρα της και τον αδελφό της και δεν έχει καλές αναμνήσεις συνεπώς δεν μπορεί να χαρεί.

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη της η οποία είναι αρραβωνιασμένη και ευτυχισμένη αλλά και για τα δυο της εγγόνια, τον Παναγιώτη και την Αγγελική. “Αν έχω μετανιώσει γι’ αυτά που πέρασα ήταν μόνο για τις επιλογές που έκανα για να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου γιατί δυστυχώς ήμουν εγώ και η μάνα και ο πατέρας”, είπε.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το γιατί επέλεγε στη ζωή της συγκεκριμένου είδους άντρες καθώς και γιατί την «πατούσε» ενίοτε με τις επιλογές της. “Από μικρό παιδί στερήθηκα τον πατέρα μου. Στις σχέσεις μου έβλεπα πρώτα τον πατέρα μου και μετά τον φίλο μου. Δυστυχώς, είχα καλή ψυχή και με πιάνανε κορόιδο. Που είναι όμως αυτοί που με έπιασαν κορόιδο και που είμαι εγώ τώρα.”

Μάλιστα θυμήθηκε κάποια από τα πιο άσχημα περιστατικά που έζησε. “Ένα βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει μια γλυκιά κοπέλα “εγώ με τον άντρα σου είμαστε μαζί”..Ε μετά από αυτό έφαγε πολύ ξύλο.. Ένα μήνα πόναγε ο αυχένας του. Τον άφησα να κάνει Πρωτοχρονιά μαζί μου και μετά έφυγε. Κι όλα αυτά γιατί με παρακάλεσε η κόρη μου”, περιέγραψε η Άντζελα.

Δεν δίστασε να μιλήσει όμως και για την περίοδο που βρήκε τον σύντροφό της με άλλον άντρα. Η σχέση τους μέχρι τότε ήταν μια χαρά και δεν της είχε δώσει κανένα δικαίωμα ενώ ετοιμάζονταν και για γάμο. Τι έκανε όταν το ανακάλυψε; “Ψυχικό τραλαλά έπαθα. Τα έσπασα όλα μέσα στο σπίτι. Βγήκα στο δρόμο και φώναζα βοήθεια.”

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον Στηβ Κακέτση, τον άντρα που αγάπησε περισσότερο από όλους. “Για τον Στήβ δεν μπορώ να σου πω το ίδιο πράγμα. Τον βοήθησα και με βοήθησε πάρα πολύ. Τον αγάπησα και με αγάπησε πολύ. Κάποια στιγμή όμως υπήρξε ένα τέλος. Πέρασα πολύ καλά με τον Στηβ. Αν κάποια λάθη τα μαζεύαμε ίσως και να ήμασταν ακόμα ζευγάρι”, εξήγησε.

Όσον αφορά τις οικονομικές διαφορές που είχε με πρώην σύντροφο της ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε δήλωσε: “Τα χρήματα δεν μας προσφέρουν τίποτα. Όταν παύεις να έχεις αξιοπρέπεια δεν υπάρχουν χρήματα κι αυτός δεν είχε αξιοπρέπεια”.

Read More

And More