Α. Δημητρίου: Θα ήθελα πολύ να κάνω ντουέτο με την Lady Gaga!

”Πιστεύω ότι είμαι η τελευταία των Μοϊκανών, γιατί δεν υπάρχουν πια λαϊκές φωνές, όπως ήταν η Μοσχολιού, η Διαμάντη, η Σακελλαρίου. Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά θεωρώ ότι είμαι από τις πολύ καθαρές λαϊκές φωνές στην Ελλάδα και δεν θα υπάρξει άλλη Άντζελα Δημητρίου. Και, sorry κιόλας, αλλά το λέω πολύ εγωιστικά αυτή τη στιγμή…

Είμαι η τραγουδίστρια που τραγούδησε πάνω από 500 ζεϊμπέκικα, τραγούδια που έχουν μείνει και που αντέχουν στο χρόνο. Το ”Ποια θυσία” βγήκε το 1985. Έλα απόψε στο Γαλαξίδι να δεις τι θα γίνεται όταν ξεκινήσω να το λέω. Πανικός! Αυτό τι λέει; Ότι η ιστορία συνεχίζεται! Ότι η ιστορία ποτέ δεν πεθαίνει!”, δηλώνει η Λαίδη!

Με μια πορεία που μετρά 33 ολόκληρα χρόνια, με μια ζωή που είχε έντονες στιγμές, χαρούμενες και πιο ”σκούρες”, η Άντζελα Δημητρίου γι’ ακόμα μία φορά ”χτυπά”! Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”People”, μιλά για τις επικείμενες εμφανίσεις της, την Lady Gaga και τα οικονομικά της!

Eμφανίσεις
”Θα εμφανιστώ σε λίγο καιρό με την Aliki, μία σπουδαία τραγουδίστρια, το νούμερο ένα στο Ισραήλ. Παρ’ όλα αυτά, πολύ θα ήθελα, έτσι όπως είμαι εγώ Lady, να βρεθώ κάποτε μαζί, σε κάποιο ντουέτο ίσως, και με τη Lady Gaga. Ωραίο θα ήταν! Why not? Μ’ αρέσει πολύ ως ιδέα!”

Οικονομικά προβλήματα
”Δεν έχουν σημασία αυτά! Με μένα συμβαίνει το εξής μοναδικό: Μπορεί να πάρω ένα φόρεμα που να κάνει 60 ευρώ και, όταν το φοράω εγώ, να του δίνω αξία και να δείχνει χιλίων ευρώ. Γιατί, ένας αληθινός καλλιτέχνης δίνει αξία σε αυτό που φοράει και όχι το ρούχο σε αυτόν. Έχω σταματήσει πια να κάνω ακριβές αγορές. Παλιά είχα μία τρέλα με τα Versace. Τώρα πάνε αυτά!”

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More