Α. Δρακουλάκη: Για τρία χρόνια ζούσα μια παράλληλη ζωή στην οποία έπρεπε να μπει μια τελεία!

Η τηλεοπτική Νόρα από τα Μυστικά της Εδέμ, ή αλλιώς η Αντιγόνη Δρακουλάκη μιλά για τον ρόλο της στη σειρά, τα συναισθήματά της μετά το τελευταίο γύρισμα, τη μητρότητα και τις αληθινές αγάπες! Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΤV ΕΘΝΟΣ” παραδέχεται αρχικά, ότι προσπαθεί να πάρει από την ”Νόρα” την αισιοδοξία της γιατί την έχει ανάγκη καθώς κι ότι την γοήτευσε σ’ εκείνη η δυναμικότητα και η μαχητικότητά της, ενώ αποκαλύπτει τις πτυχές του εαυτού της που την έκανε η ”Νόρα” να ανακαλύψει!

”…Ναι, με την Νόρα ανακάλυψα και μια άλλη Αντιγόνη. Με τη βοήθειά της ανακάλυψα το αντράκι που έκρυβα μέσα μου και κατάλαβα ότι δεν είναι και καθόλου κακό αυτό το αντράκι όταν χρειάζεται να αποκαλύπτεται”, δηλώνει η ίδια χαρακτηριστικά.

Η Εδέμ ήταν για εκείνη…
”Ένα τεράστιο δώρο… Ένα δώρο το οποίο άνοιξα με τόση λαχτάρα και μόνο καλά με περίμεναν μέσα σε αυτό. Μέσα από την ”Εδέμ” έμαθα το πώς είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος και να δουλεύει και το πώς είναι, φυσικά, το να κάνεις φίλους μέσα από μία δουλειά. Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να μην ξέρω αν το αξίζω όλο αυτό που μου συμβαίνει.”

Tα αισθήματά της τώρα που πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο γύρισμα…
”Αισθάνομαι χάλια… Αισθάνομαι πολύ, πολύ περίεργα. Σήμερα συνειδητοποίησα πως για τρία ολόκληρα χρόνια ζούσα καθημερινά μια παράλληλη ζωή! Μια παράλληλη ζωή στην οποία σήμερα έπρεπε να μπει μια τελεία!”

Μισεί τους αποχωρισμούς…
”Οι αποχαιρετισμοί είναι το χειρότερό μου. Δεν τους αντέχω… Είναι η ”αχίλλειος πτέρνα” μου.”

Η Νόρα μαμά και η …Αντιγόνη
”Τι να πω; Προσπαθεί να είναι η σούπερ μαμά.,, Γιατί προσπαθεί να συνδυάσει τη μητρότητα με τη δικηγορία. Έτσι, από τη μία είναι τρυφερή και χαζομαμά και από την άλλη είναι μια τρελή εργασιομανής… Εννοείται πως θέλω να γίνω μανούλα, όμως αυτά τα πράγματα δεν προγραμματίζονται και δεν θέλω να… πατάω κουμπιά και να παίρνω τέτοιες αποφάσεις. Αν είναι να έρθει ένα μωρό στη ζωή μου, καλώς να έρθει…”

Ο Λουκάς και η Νόρα…
”Ε, αυτή η αγάπη δεν γινόταν να τελειώσει ποτέ… Αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν γινόταν να χωρίσουν. Η ”Νόρα” και ο ”Λουκάς” μαζί ουσιαστικά ξεκίνησαν και μαζί θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Οι μεγάλες και αληθινές αγάπες μπορούν και επιβιώνουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164