Α. Δρακουλάκη: “Με τον Λουκά θα φθάσουμε ως τα σκαλιά της εκκλησίας!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega, “Τα Μυστικά της Εδέμ”, τις εξελίξεις της τρίτης τηλεοπτικής σεζόν, τον έγγαμο βίο και τις διακοπές της, έδωσε η Αντιγόνη Δρακουλάκη στο TLIFE.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη αποκάλυψε πως περνάει πολύ όμορφα στα γυρίσματα και πως είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για τη φετινή χρονιά. “Έχουμε έρθει όλοι φορτσάτοι για μια τρίτη καλύτερη χρονιά”, αναφέρει και προσθέτει: “Δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε τόσο μεγάλη επιτυχία. Το θέλαμε, το ξεκινήσαμε με αυτήν την προοπτική αλλά δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη απήχηση”.
Για την ανταπόκριση του κόσμου, η γνωστή ηθοποιός αναφέρει πως την εκπλήσσει η μεγάλη αγάπη που της δείχνουν. “Νιώθω ότι έχω αποκτήσει πολλούς φίλους. Οι προσπάθειες για επαφή από τον κόσμο, μου δίνουν δύναμη και χαρά”, σημειώνει και διηγείται ένα από τα πιο αστεία περιστατικά που της έχει συμβεί στο δρόμο. “Μια φορά ήμουν στο δρόμο και έκανα μια περίεργη αναστροφή. Τότε ένας κύριος σε άλλο αυτοκίνητο με κοίταξε εκνευρισμένα. Του είπα συγγνώμη και μου απάντησε: “Καλά αν σε έβλεπε ο Βενέτης τώρα θα σου έλεγα εγώ”. Στην αρχή “ψάρωσα”, αλλά μετά γέλασα”, λέει η Αντιγόνη.
Όσον αφορά το ρόλο της, η ίδια εξομολογείται: “Η Νόρα είναι ένα μέρος της ζωής μου. Περισσότερες φορές είμαι Νόρα παρά Αντιγόνη”. Ενώ, παράλληλα, σημειώνει ότι η “Νόρα” είναι ένας αγαπημένος ρόλος. “Η Νόρα αγαπήθηκε γιατί είναι ένας κοντινός χαρακτήρας. Όλοι έχουμε κάνει τις τρέλες της Νόρας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η ίδια λέει πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στη σειρά την επόμενη σεζόν και μας αποκαλύπτει πως οι ηθοποιοί μόλις γύρισαν από ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολή. “Κάναμε ένα πολύ όμορφο γύρισμα στην Κωνσταντινούπολη. Κάποια επεισοδια θα έχουν λίγο από τον αέρα και τη μαγεία της Ανατολής”, σημειώνει.
Επίσης, για τη σχέση της “Νόρας” με τον “Λουκά” λέει πως θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις. “Θα υπάρξουν συγκρούσεις στη σχέση του Λουκά με την Νόρα, αλλά και σπουδαία ευχάριστα νέα. Κάποια στιγμή θα φθάσουμε ως τα σκαλιά της εκκλησίας. Θα περάσουμε από σαράντα κύματα, αλλά η αγάπη τους είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να χαθεί”, υπογραμμίζει.
Ταυτόχρονα, για την προσωπική της ζωή και τις πρώτες διακοπές που έκανε μετά το γάμο της στη Στοκχόλμη, η Αντιγόνη λέει πως πέρασε πολύ όμορφα και της άρεσε πολύ η συγκεκριμένη πόλη. Ωστόσο, αναφέρει πως μετά το γάμο δεν άλλαξε τίποτα και πως με τον σύζυγό της ζει πολύ ευτυχισμένες στιγμές και θέλει να συνεχίσει έτσι.
Τέλος, το χειμώνα θα είναι στο θέατρο μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη, στην παράσταση “Μαίρη, μαίρη”, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Κιμούλης και περιμένει με αγωνία να ξεκινήσει τις πρόβες.


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη υποδύεται την “Νόρα” στα “Μυστικά της Εδέμ”!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164