Α.Γκερέκου: «θα μιλήσω όταν πρέπει»!

Α.Γκερέκου: «θα μιλήσω όταν πρέπει»! | tlife.gr

Όπως όλα δείχνουν, είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησης της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου.

Η ίδια πάντως δήλωσε από την Καλαμάτα όπου βρίσκεται: «Θα Θα μιλήσω όταν πρέπει και θα δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις»… Η κ.Γκερέκου έδειχνε φανερά ενοχλημένη, από τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για το θέμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε από παλιά χρέη τα οποία με τις προσαυξήσεις έφθασαν σε αυτό το μεγάλο ποσό. Είχε βγει εντολή κατάσχεσης και μόνο τότε ο τραγουδιστής θορυβήθηκε και αποφάσισε να κινηθεί. Πήγε λοιπόν στο δικαστήριο και κατάφερε να πάρει αναστολή κατάσχεσης, ενώ το καλοκαίρι του 2009 επισκέφθηκε τον τότε υφυπουργό Οικονομικών επί Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Μπέζα.

Από τον κ. Μπέζα ο τραγουδιστής ζήτησε να διαγραφούν οι προσαυξήσεις, κάτι που ο πρώην υφυπουργός αρνήθηκε. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θεωρείται από πολλούς ότι η υπόθεση έχει υποκινηθεί από τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα από τον κ. Μπέζα, ο οποίος γνώριζε την υπόθεση εκ των έσω.

READ more