Α. Γκλέτσος: Στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό! Τι καταγγέλλει; Βίντεο

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, μετά από άγριο καυγά και ξυλοδαρμό με συνεργάτη του. Αιτία, όπως είπε ο ίδιος στο lamiareport.gr, οι πληροφορίες που είχε για εμπόριο και χρήση ναρκωτικών, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Στυλίδας, την Παραμυθοχώρα.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, είπε πως του κατήγγειλαν ότι αργά το βράδυ στην “Παραμυθοχώρα” κάποιοι είχαν κάνει χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. ”Όταν ζήτησα να πάρω τα κλειδιά και τον λόγο από τους υπευθύνους, αντέδρασαν. Το κατήγγειλα επίσημα και στην αστυνομία. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτοί που ευθύνονται θα φύγουν από τη Στυλίδα” είπε ο Απόστολος Γκλέτσος από το νοσοκομείο και συνέχισε…

”Μου είπαν για ναρκωτικά στην “Παραμυθοχώρα” και τρελάθηκα. Η Στυλίδα θα καθαρίσει… ή αυτοί ή εγώ”.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Στυλίδας, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο και ήταν ιδιαίτερα αδύναμος μετά το περιστατικό που συνέβη. “Ολα όσα είπα είναι αλήθεια. Η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα. Τώρα νοσηλέυομαι στο νοσοκομείο στη Στυλίδα. Δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω”, ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο με τις καταγγελίες του Απόστολου Γκλέτσου:

Read More

And More