Α. Ηλιάδη- Σ. Γκέντσογλου: Ρομαντική συνάντηση στη Μύκονο; Φωτογραφίες

Από κάποια μηνύματα που αντάλλαξαν στο instagram και στο twitter ξεκίνησαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα ότι η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ζευγάρι. Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι πραγματικά ισχύει, πάντως σήμερα η εφημερίδα Real Life δημοσιεύει φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο στο νησί των ανέμων! Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια και ο άσσος της μπάλας πέρασαν κάτω από άκρα μυστικότητα πολύ ιδιαίτερες στιγμές στη Μύκονο, αν και η Αγγελική πρόσφατα δήλωσε πως δεν είναι ερωτευμένη!

/

Η τραγουδίστρια έφτασε στο νησί την Τετάρτη με τη βραδινή πτήση και αμέσως κατευθύνθηκε στα Ματογιάννια. Εκεί την περίμενε η Νεσχάν Μουλαζίμ με την οποία έκαναν μια βόλτα στα μαγαζιά της Χώρας και κατέληξαν στο εστιατόριο “ Κουρσάρος “ της Κατερίνας Νάζου, όπου τους περίμεναν ο Σ. Γκέντσογλου και το έτερον ήμισυ του μοντέλου από την Τουρκία, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σιδεράκης!

/

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life, το ζευγάρι παρήγγειλε πιάτα με θαλασσινά, τα οποία συνόδευσαν με λευκό κρασί. Δεν παρέλειψαν να παραγγείλουν και επιδόρπιο αν και προσέχουν την διατροφή τους!Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του φωτογράφου έφυγαν από το μαγαζί με διαφορά πέντε λεπτών!

/

Η Αγγελική Ηλιάδη πριν από λίγες εβδομάδες μίλησε στο “Πρωινό mou” για την σχέση της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, “ Δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε μια τελείως διαφορετική φάση τώρα. Δεν σχολιάζω τίποτα απ΄ ότι γράφεται και λέγεται! Είναι ένα θέμα που δεν έχει βάση.”

Read More

And More