Α. Καλλιμούκου: Τι αποκαλύπτει για την αμήχανη στιγμή στο πλατό με την Ε. Μενεγάκη;

Για τη χημεία της με την Ελένη Μενεγάκη και την υπόλοιπη ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha μίλησε στον “Ελεύθερο Τύπο” η Αντωνία Καλλιμούκου και απάντησε στο πώς ένιωσε όταν την επέπληξε on air η γνωστή παρουσιάστρια.
Πώς δημιουργήθηκε όμως η παρεξήγηση;
Πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη θύμωσε με την Αντωνία και της έκανε παρατήρηση, όταν την “τσάκωσε” να ασχολείται με το κινητό της, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας τραγουδούσαν.
Τότε, η Ελένη κοίταξε την Αντωνία και είπε: “Παιδιά, κάνετε πολύ φασαρία και η Αντωνία ενοχλείται. Γράφει τόση ώρα στο κινητό. Αποπροσανατολίζεται το παιδί! Αντωνία μου, θες να πας πάνω να τα κάνεις με την ησυχία σου;”
Την επόμενη μέρα, βέβαια, όλα ήταν μέλι γάλα και η Ελένη έκανε δώρο λουλούδια στην Αντωνία για την ονομαστική της εορτή.

Τι λέει η Αντωνία για όλα αυτά; “Στενοχωρήθηκα. Ήταν μια απροσεξία, σε μια άτυχη στιγμή, που νόμιζα ότι δεν συμμετείχα στην εκπομπή και έπρεπε να απαντήσω σε ένα επείγον μήνυμα. Τελικά τα θαλάσσωσα. Και, ναι, πήρε διάσταση. Οι άνθρωποι τρελαίνονται να βλέπουν αμήχανες στιγμές… φτάνει να μην είναι οι ίδιοι μέσα σε αυτές”.

Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη για τη δεύτερη χρονιά συνεργασίας στην εκπομπή. “Φέτος υπάρχει περισσότερο δέσιμο με την ομάδα και το απολαμβάνω διπλά. Δεν υπάρχει μυστικό χημείας. Η χημεία μεταξύ ανθρώπων και συνεργατών είναι μυστήριο!”.

Read More

And More