Α. Κατσούλας: ”Την μετάνοιά μου την ξέρω εγώ κι ο Θεός”!

Ο Ασημάκης Κατσούλας μίλησε στο People για τις κατηγορίες παιδεραστίας που του προσάπτουν τον τελευταίο καιρό. Ο κρατούμενος μιλάει από το κελί του και θεωρεί πως έχει πέσει θύμα συνομωσίας. Υποστηρίζει πως κάποιοι τον θέλουν μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς το ότι κάθε φορά που πλησιάζει η άδειά του προκύπτει και κάτι καινούριο.

Αρνείται τις κατηγορίες παιδεραστίας έχοντας ως επιχείρημα ότι ουδέποτε συγκατοίκησε με τον άνθρωπο που τον θέλουν για συνεργό του. ”Ο άνθρωπος αυτός, ποτέ δεν είχε εγκλειστεί στο Μαλανδρινό. Αυτό διαπιστώνεται και από το αρχείο των φυλακών. Δεν καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μία μηχανή από πίσω”; δηλώνει αγανακτισμένος.

”Ένας παιδεραστής δεν γίνεται εν μία νυκτί. Δεν θα είχα δώσει ένα δείγμα προηγουμένως; Εντάξει είμαι ένοχος σαν αμαρτία. Ίσως δεν αξίζω καν την συγχώρεση του κόσμου αλλά από εκεί και πέρα μην με κατηγορείτε για κάτι που δεν έχω κάνει και μάλιστα τόσο επαίσχυντο”, λέει ο Ασημάκης Κατσούλας.

Όσον αφορά για το αν έχει μετανοιπωσει για τα λάθη του παρελθόντος ομολογεί ότι: ” Με την ηλικία έρχεται η ωριμότητα και με την ωριμότητα έρχονται οι τύψεις. Πιστεύω ότι η μετάνοια και η συνειδητοποίηση είναι δρόμος εσωτερικός. Δεν είναι κάτι που το φωνάζεις. Εγώ το ξέρω και ο Θεός”!

Read More

And More