Α. Κωστάκος: Το φαβορί του Τop Chef μιλά για τη ζωή του!

Α. Κωστάκος: Το φαβορί του Τop Chef μιλά για τη ζωή του! | tlife.gr

Το φαβορί του ριάλιτι μαγειρικής στον ΑΝΤ1, Αθηναγόρας Κωστάκος, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ώσπου να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο μαγειρικής.

Ο Αθηναγόρας δήλωσε πως δεν περίμενε, όχι στον τελικό, ούτε στην τετράδα να φτάσει, αλλά να που τα κατάφερε και με το παραπάνω. Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό »People», δουλεύει σαν μάγειρας από τα 15 του χρόνια. »Το πρωί πήγαινα σχολείο και το βράδυ στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου δούλευα τζάμπα σαν βοηθός στην κουζίνα. Από μικρό παιδί ήθελα να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Πληρώθηκα μετά από 2 χρόνια, όταν δούλεψα στο Grand Resort», είπε ο ίδιος.

Συμπληρώνοντας ανέφερε: »Η δουλειά αυτή δεν ήταν μόνο σκληρή, αλλά απαράδεκτη. Υπήρξαν πολλά βράδια που έσκισα την ποδιά μου, την έκανα χίλια κομμάτια κι έλεγα πως θα παρατήσω για πάντα τη μαγειρική. Μου φέρονταν πολύ άσχημα, έκανα όλη τη λάντζα και τις βαριές δουλειές. Ήμουν 24 ώρες σε μία κουζίνα και με είχαν εξουθενώσει».

Πέρα από τις δύσκολες συνθήκες εργασίας, ο Αθηναγόρας αντιμετώπιζε, λοιπόν και το πρόβλημα του μισθού. Ακόμη κι όταν πληρώθηκε »τα λεφτά ήταν ένα τίποτα», όπως είπε, αφού οι 80.000 δραχμές που έπαιρνε δίνονταν όλες στα δίδακτρα της σχολής του και για βενζίνη στο μηχανάκι του. Οι γονείς του, που έχουν την ταβέρνα »Τα Βλάχικα» στη Βάρη, προσπαθούσαν πάντα να μεγαλώσουν με τον καλύτερο τρόπο εκείνον και την αδερφή του, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.

Ο Αθηναγόρας αποκάλυψε επίσης, ότι σαν παιδί, δεν θυμάται ποτέ να έχει βγει για καφέ με τους φίλους του. »Όταν εκείνοι έβγαιναν για ποτό, στις 12.00 το βράδυ, ή θα ήμουν σε κάποια κουζίνα ή θα κοιμόμουν, αφού ήμουν λιώμα από την κούραση», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε πως ένα από τα όνειρά του, είναι να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Όπως είπε: »Ονειρεύομαι στα 40 μου να έχω τουλάχιστον 2 παιδάκια και να τους αφιερώνω αρκετό χρόνο, ώστε να μην μεγαλώσουν όπως εγώ. Γι’ αυτό το λόγο ίσως τρέχω τόσο πολύ τώρα στα 26 μου»!

Διάβασε περισσότερα στο »People» που κυκλοφορεί!

READ more