Α. Κούρκουλος: “Όταν είσαι με κάποια στη σκηνή, δεν σημαίνει ότι είσαι και στο κρεβάτι!”

Α. Κούρκουλος: “Όταν είσαι με κάποια στη σκηνή, δεν σημαίνει ότι είσαι και στο κρεβάτι!” | tlife.gr

“Δεν είμαι στο κρεβάτι με όποια είμαι στην σκηνή”, είπε ο Άλκης Κούρκουλος, προσπαθώντας να δώσει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Χριστίνα Αλεξανιάν.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες, που τον θέλουν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο θέατρο, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε σε συνέντευξή του στη “Real Life”: “Όταν είσαι με κάποιον πάνω στη σκηνή, δεν ξέρω γιατί είναι απαραίτητο να είσαι και στο κρεβάτι. Δεν ξέρω γιατί αρέσει να γράφουν ότι με όποια παίζω πρέπει να είμαι και μαζί της. Δεν με ενδιαφέρει να διαψεύδω γιατί δεν θέλω να δίνω επιπλέον τροφή. Και όχι να πω, όλο και κάποιο σχόλιο θα ακούσω. Δεν έγινα ηθοποιός για να προβάλλω τις προσωπικές μου σχέσεις”.
Παρόλα αυτά, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως εκτιμά πολύ την γνωστή ηθοποιό που παίζει μαζί του στην παράσταση “Fool for love”. “Είμαστε πολύ αγαπημένοι με την Χριστίνα. Είμαστε φίλοι από παλιά και συμμαθητές στην δραματική σχολή. Δουλέψαμε πάρα πολύ αλλά η χημεία ή υπάρχει ή δεν υπάρχει”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο χώρο της τηλεόρασης, ο ίδιος ανέφερε: “Βλέπεις να γίνονται σήριαλ; Ακόμα τουρκικά δεν ξέρω και σε ριάλιτι δεν θέλω να πάω. Δεν έχω πολλές προτάσεις για τηλεόραση. Αν βρεθεί κάποια που να με ενδιαφέρει, εννοείται πως θα πω ναι”.
Τέλος για τη σχέση του με την Μαριάννα Λάτση, την μητέρα των μικρότερων αδελφών του, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως είναι καλή, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν όσο λέγονται για σπίτια που υποτίθεται ότι του έχει χαρίσει.

READ more