Α. Λάμπρη: Η πρώτη φωτογράφιση με την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αγγελική Λάμπρη, η αγαπημένη μας Αγγέλα από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Παρά πέντε”. Η ηθοποιός σε σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Για πρώτη φορά μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και μιλά στο περιοδικό OK! για το μωρό που περιμένει από τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο με τον οποίο είναι 7 χρόνια μαζί.

Τα πρώτα συναισθήματα
Με έπιασε πανικός! Παρόλο που ήταν κάτι που το θέλαμε και εγώ και ο Αντώνης πάρα πολύ,, δεν το πίστευα. Ίσως να έφταιγε και το γεγονός ότι όλο τον χειμώνα ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι, λόγω της περιοδείας που κάναμε με την παράσταση Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου, οπότε ήταν κάτι που και να ήθελα, δεν θα μπορούσα να προγραμματίσω. Με θυμάμαι δηλαδή, να πηγαινοέρχομαι με το τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι και να μην ξέρω τι να κάνω. Πήρα τηλέφωνο αμέσως τον Αντώνη και του λέω: “Έλα σπίτι αμέσως”!. Είδε και έπαθε για να με ηρεμήσει…..

Το φύλο του παιδιού
Είναι κοριτσάκι. Και εδώ για άλλη μια φορά γελάστηκα, γιατί ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα κάνω αγόρι που είχα πείσει και τους γύρω μου. Δεν είναι ότι το ήθελα, αλλά το ένστικτο μου μου έλεγε ότι είναι αγόρι. Θυμάμαι, βλέπαμε με τον Αντώνη κάτι αγοράκια, μεταξύ πέντε και οκτώ ετών, να παίζουν και να κάνουν φασαρία και του έλεγα: “Καταλαβαίνεις τι μας περιμένει;”. Όταν μας ρώτησε ο γιατρός αν θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού, του απάντησα: “Ξέρω ότι είναι αγόρι”. Και όταν μου είπε ότι θα είναι κοριτσάκι, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Για άλλη μια φορά το ένστικτο της μάνας έπεσε έξω! (γελάει)

Οι αλλαγές στο σώμα της
Προς το παρόν που είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου, έχω πάρει μόλις τρία κιλά. Και συνεχίζω να τρώω όπως έτρωγα. Βέβαια, οι πρώτοι τρεις μήνες της εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολοι, γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ από ναυτίες και εμετούς, οπότε και να ήθελα δεν θα μπορούσα να βάλω παραπάνω κιλά. Αλλά βλέπω και την αδελφή μου που έχει κάνει τρία παιδιά και το σώμα της έχει επανέλθει, οπότε δεν αγχώνομαι.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

Read More