Α. Λιάτσος στο TLIFE: ”Χάρηκα όταν έγινε η πρόταση στο γιο μου”

Εγώ δεν έχω καμμία εμπλοκή σε αυτή την ιστορία”. Αυτό δήλωσε στο TLIFE o γνωστός παρουσιαστής Αιμίλιος Λιάτσος, μιλώντας για το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα του γιού του, που θα γίνει από Σεπτέμβρη στον ALPHA, στη εκπομπή ”Μες την καλή χαρά”.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος ασχολείται χρόνια με την τηλεόραση. Είναι ένας δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία. Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον γιο του Βασίλη, αφού τώρα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο χώρο της τηλεόρασης. Ο Βασίλης δεν έχει εμπειρία στην τηλεόραση. Εργάζεται χρόνια στην εφημερίδα και στο ραδιόφωνο αλλά αυτή η εκπομπή θα είναι η πρώτη του επαφή με την τηλεόραση”, υπογράμμισε ο παρουσιαστής.

Τι συμβουλές έδωσε στο γιο του; ”Να είναι ο εαυτός του και να ακούει με προσοχή τους έμπειρους συντελεστές της εκπομπής. Εγώ χάρηκα που του έγινε η πρόταση. Από εκεί και πέρα του είπα ότι αν το θέλει ας το κάνει, είναι δική του απόφαση. Εξάλλου είναι μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή αυτή. Η Ναταλία Γερμανού και οι υπόλοιποι συνετελεστές είναι πολύ έμπειρη ομάδα”

Read More

And More