Α. Λουδάρος : Την πάτησα και εγω και πήρα δάνειο για σπίτι όπως όλοι οι Έλληνες!

Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Real life” και μίλησε για την οικονομική κρίση, για το σπίτι του για το αν θα έκανε ποτέ τηλεόραση και για την Ζέτα Μακρυπούλια..
Όσον αφορά την οικονομική κρίση δήλωσε :“Εμείς οι ηθοποιοί ζούμε πάντα σαν είναι κρίση! Βγάζουμε κάποια λεφτά και μετά κάνουμε οικονομία γιατί δεν ξέρουμε αν σε ένα μήνα θα έχουμε δουλειά. Όταν με ρωτούν οι φίλοι μου αν ψώνισα, απαντάω “όχι γιατί πρέπει να περιορίσω τις ανάγκες μου”.
Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι δεν …θα πεθάνει αν του πάρουν το σπίτι του για το οποίο έχει πάρει δάνειο από την τράπεζα : “Α, δεν θα πεθάνω! Δεν θα σκάσω για πέτρες και για ντουβάρια. Αν ο μη γένοιτο συμβεί, θα το αποχαιρετήσω και θα πω ότι έζησα μερικά χρόνια σε ένα σπίτι με τσιμπημένο ενοίκιο και θα πάω σε ένα πιο φθηνό.”
Στην ερώτηση για ποιο λόγο δεν κάνει τηλεόραση λέει ότι : “Δεν με σκέφτονται, δεν είμαι από τους ηθοποιούς που δέχονται πολλές προτάσεις” και συνέχισε με την άποψή του για την Ζέτα Μακρυπούλια : “Η δουλειά του ηθοποιού είναι ανοιχτή. Η Ζέτα το παλεύει από μικρή. Έχει κάνει μαθήματα, προσπαθεί, νοιάζεται. Δεν έχει κάνει κάτι που να γυρίσεις να πεις “να η ατάλαντη”. Πόσο πρέπει να πληρώσει το ότι είναι όμορφη;”
Έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας ότι έχει πάει μία φορά σε ψυχολόγο : “…ναι,στα 25 μου. Αλλά μου είπε ότι δεν έχω καμιά ανάγκη και δεν ξαναπήγα ποτέ!”

Read More

And More